Puchaty kotek poszukiwany --Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 13:11 Puchaty kotek poszukiwany --Szczecin

Witam! :)

Poszukuje koteczka puchatego z okolic Szczecina lub dalej jeśli kociak mógł by do mnie szczęśliwie dojechać.Nie zalezy mi na rasie.. po prostu oby miał długie włoski i był miziasty :)
Dam mu kochający domek na stałe! mam dosyć duże, bezpieczne mieszkanie i myslę ze kotek dobrze by sie u mnie czuł.

Gwarantuje ze dobrze zaopiekuję się kotkiem!!!

Jesli jakis bezdomny na tymczasie szuka domku na stałe a przeoczę- prosze dajcie znac! :):):)

karolina_kolodziejczak

Od: Wto mar 03, 2009 12:56

Post » Wto mar 03, 2009 13:50

Puchaty, czyli typu norweski, MCO czy pers?
Czy taki puchatek jak na zdjęciu też może być? :wink:

Obrazek
Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto mar 03, 2009 14:30

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88 ... sc&start=0

tutaj jest link do puchatkowa. Na pierwszej stronie są kotki, które teraz zamieszkują w DT. Przyjrzyj się i jak jakiś się spodoba to pisz do osoby u której jest na DT. :)

Od razu mówię, że samo "chcę mieć kotka" nie sprosta oczekiwaniom DT. Napisz coś o sobie, czy masz dzieci, jakie jest podejście domowników do kota, czy chcesz żeby był spokojny, czy może zwariowany. Zdajesz sobie sprawę jak wygląda pielęgnacja długowłosego kota?? No i najważniejsze czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej? Wzór na I stronie wątku, którego link podałam :)

jolciaa113

Od: Czw lis 27, 2008 20:44