Witaj Charm na watku i od razu dziekuje za bazarek dla moich futerek

.
Casica dostalam potwierdzenie dzisiaj ze Rozalka ma juz domek ten o ktorym pisalam.Strasznie sie ciesze ze dla malej Rozalki tez zaswiecilo slonce.Dzieki Tobie moglam wyrwac kotulke i dac jej dobre zycie.Wielkie uklony i wyrazy szacunku dla Ciebie bo sama nie dalabym rady.
Nowy domek obiecal ze jak Rozalka sie troszke udomowi to zrobia jej zdjecia a ja je zamieszcze na watku.Umowilam sieze w poniedzialek tygrynia zostanie zabrana do domku.
A i najwazniejsze pieniazki od Ciebie dotarly i jutro lece zaplacic tym ludziom.Pewnie od razu poczuje sie lepiej.
Mumeczko moja kochana pieniazki od Ciebie tez dotarly i wlozylam je do "kupki" Misia na Laboklin.Bardzo dziekuje

ja i Misio.Niestety na dzien dzisiejszy MIs dostaje po 6 jins 2 razy dziennie i wetka juz powaznie zastanawia sie nad zmiana insuliny.Kupale byly juz lepsze a w tej chwili gdy podskoczyl cukier znowu sie pogorszyly.
Afatimko i Kasiu wam dziekuje za to ze jestescie ze mna sercem i duchem to bardzo czlowieka podtrzymuje na duchu jak juz mysli ze wszystko do kitu.
Caluje wszystkie ciocie te "stare" i te "nowe" moja gromadka footerek rowniez!!!!