Mam do sprzedania komplet 6 szydełkowych, ręcznie robionych przeze mnie serwetek.
Wyglądają mniej więcej tak:

Serwetki są bladobłękitne, pasują pod kubki, itp. Bardzo ładnie prezentują się na białym gładkim obrusie, albo bezpośrednio na stole

Wykonane z dobrej jakości bawełny.
Można prać ręcznie, w automacie nie wiem (nigdy nie prałam takich szydełkowców mechanicznie), po praniu trzeba trochę naciągnąć, najlepiej usztywnić krochmalem (jak większość szydełkowych serwetek).
Przesłane będą wyprane, wykrochmalone, prosto na stół lub na prezent

Całkowity dochód przeznaczony zostanie na Bazylka i Sfinksa z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84929&
Koszt wysyłki priorytetem pokryję.
[size=12Licytacja potrwa do 12 marca (czwartek), do godziny 13 (czasu forumowego

Cena wywoławcza: 10zł.
Licytacja zakończona, wygrała ani20z - 38zł

(Oczywiście serwetki są nowe, nieużywane, zrobione specjalnie na bazarek - każdy wystawia co może.. ja nie mam "konkretów", kocich gadżetów, itp, ponieważ potrafię szydełkować wystawiam szydełkowce, ponieważ tylko tak mogę pomóc.... )
Dodatkowo zamieściłam ankietę, dotyczącą tego, co mogę wystawić, a co cieszyłoby się choć minimalnym zainteresowaniem...
Podałam też ewentualne ceny - robiąc coś specjalnie na bazarek cena wywoławcza mimo wszystko nie będzie niższa niż koszt włóczki, więc przy "większych" rzeczach koszt włóczki będzie dodatkowo doliczony, w zależności od tego, co to będzie - wtedy będzie to robótka "na zamówienie" - zwycięzca poda kolor i ew rozmiar

Bardzo proszę o odpowiedzi...
Dla opiekunów w potrzebie będzie to dodatkowe źródło dochodów, dla zwyciężczyni aukcji możliwość zdobycia czegoś niepowtarzalnego - ręcznie robione szydełkowce to nie masówka - pojedyncze egzemplarze, czasem mojego projektu

(proszę też o podrzucanie wątku, żeby jak najwięcej było głosów w ankiecie...)