Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:scena kanapowa.....
Kasia_S pisze:a takie ładne dzieci by były
MariaD pisze:Co do romansowej pary, to nie chcę nikomu odbierać złudzeń, ale kocurowi nie są potrzebne silne tylne łapy do bycia tatusiem. Widziałam na własne oczy jak to się odbywa. Legalnie i praworządnie, co by ktoś se czegoś nie pomyślał. Kocur miał tylne łapy uniesione do góry - stał na przednich - jedynie.
Basiao pisze:MariaD pisze:Co do romansowej pary, to nie chcę nikomu odbierać złudzeń, ale kocurowi nie są potrzebne silne tylne łapy do bycia tatusiem. Widziałam na własne oczy jak to się odbywa. Legalnie i praworządnie, co by ktoś se czegoś nie pomyślał. Kocur miał tylne łapy uniesione do góry - stał na przednich - jedynie.
Uruchomiłam wyobraźnię, nie potrafię sobie tego chyba wyobrazić![]()
Ale może to i lepiej dla mnie?
![]()
batumi pisze:Melduję, że przebrnełam (bez wiekszej nieprzyjemności) przez wszystkie części wątku w celu lepszego poznania prezesiątek
MariaD pisze:Basiao pisze:MariaD pisze:Co do romansowej pary, to nie chcę nikomu odbierać złudzeń, ale kocurowi nie są potrzebne silne tylne łapy do bycia tatusiem. Widziałam na własne oczy jak to się odbywa. Legalnie i praworządnie, co by ktoś se czegoś nie pomyślał. Kocur miał tylne łapy uniesione do góry - stał na przednich - jedynie.
Uruchomiłam wyobraźnię, nie potrafię sobie tego chyba wyobrazić![]()
Ale może to i lepiej dla mnie?
![]()
Mogę narysować![]()
![]()
![]()
akinimod150 pisze:Witam wszystkich!
Jestem tu na forum po raz pierwszy:D co nie oznacza że ostatni:D przyznam się szczerze że przeczytałam wszystkie części tego wątku:D od pewnego czasu poszukuje persa pod opiekę... ale niestety bez skutecznie... bardzo bym chciała móc opiekować się takim puchatkiem... ale jak na razie moja poszukiwania kończą się na usłyszeniu odpowiedzi że adopcja już nie aktualna.... kocham zwierzaki stąd tak wielka chęć na posiadanie takiego kocia... z tego co czytałam to szukacie domków dla pieszczochów. Jak by któraś z was miała jakąś pociechę szukającą ciepłego domku dajcie mi znać.. mieszkam koło Wrocławia...
pozdrawiam wszystkich zarówno tych puchatych jak i pod ludzką postacią forumowiczów:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Marmotka i 74 gości