kasiunia773 pisze:Popracuję trochę na PW ale Agnes to ja już dawno na forum nie widziałam nawet w swoim wątku nie piszeZrobię co w mojej mocy
jak wyślesz pw, to dostanie powiedomienie na pocztę mailową i zajrzy..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiunia773 pisze:Popracuję trochę na PW ale Agnes to ja już dawno na forum nie widziałam nawet w swoim wątku nie piszeZrobię co w mojej mocy
Serniczek pisze:Ruach pisze:CoolCaty pisze:Serniczek pisze:ciekawe czy Amandziak dalej taki wnerwiony
A skąd! Dziewczyny mi powiedziały, że się na kotach nie znam, bo on jest bardzo grzeczny. Moja współpracownica go ugłasiała, bo ją Amandziak lubi i dał się bez problemu wziąść na ręce i wsadzić do torby. Potem Ruach go normalnie głaskała - nie było żadnych scen. On chyba wiedział, ze jedzie po lepsze życie.
AMANDZIAK![]()
wycieczka do łodzi była długa, z racji na podłość pogodową...
zwłaszcza droga powrotna ciężka..;
ale te parę chwil u CoolCaty, to cała wielka przyjemność...
dzięki Anka, za wszystko ( z siu i z wodą włącznie), ze nie wspomnę o celu podróży...
Amandziak, od wczoraj Armandi ( p. Ela zakochana od pierwszej sekundy, powiedziala, że TEN kot zasługuje na Takie imię) jest kotkiem cudnym...
Agresji w nim nie ma, jest tylko wielki lęk przed bolem...
wczoraj go odwiedziłam, leżał w budce, włożylam do budki rękę, którą objąwszy lapką cały czas ugniatal i cichuteńko mruczal...a trwało to z dobrą godzinę....
jest chudzieńki
ma grzyba
kłopoty z łapką
że o całej reszcie nie wspomnę,
ale jest PRZEPIĘKNY i PRZEKOCHANY i zdecydowanie czuje, że jego droga do cudownego domu jest na finiszu...
a p. Ela, cóż....pierwsze słowa: On jest jak Karol ( ukochany Karol odszedł pól roku temu )....
a kolejne: wyleczymy...........
będę chyba tworzyć pastelowe koty dziękczynne dla Colcaty,Ruach.i P.Eli-żeby była pamiatka tej wspaniałej akcji
batumi pisze:Zadzwoniłam tak sobie kontrolnie do 2 z nich mówiąc, że mam 2 kotki dachowce i czy mogłabym je pokryc,
batumi pisze:Była mowa o dowiezieniu kotek ale tak szczerze mówiąc to nie dopytywałam o szczegóły.
Sabeena_ pisze:ciachnac go zescie chcialy??![]()
Sabeena_ pisze:ciachnac go zescie chcialy??
Sabeena_ pisze:to moze lepiej ciachac kotki niby na krycie dowozone![]()
Edzina pisze:Sabeena_ pisze:ciachnac go zescie chcialy??
Ach.. To tylko takie przemyslenia..![]()
Sabeena_ pisze:to moze lepiej ciachac kotki niby na krycie dowozone![]()
Z kotkami to wiekszy problem niestety..
Sabeena_ pisze:eeeee dobry wet, male ciecie![]()
kotka sie nie daje pokryc wiec z tydzien musi posiedziec, albo z 10 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek, wellington i 335 gości