No dobra ,niech bedzie ,ze obdzyndzalam sie;) Norek bez zmian czyli szaleje za 5 kotow,maltretuje melke i ebiego a te glupki sie daja
Malo tego jak tylko ktorys w celach samoobrony pacnie go nawet lekko lapa to ten bojowy ,maly diabel syczy na nich.Potwor nie kot.
Z budami sie narobilo bo... Zobaczylam ,ze kicanki durne jedne ( szt.3) zamiast spac w dawnej styropianowej budce albo tej TOZowskiej spia pod balkonem w drewnianej skrzynce skulone jak jeze . Zal mi sie tych glupoli zrobilo jak stwierdzialm ,ze zostaly ze starej budki wygryzione przez starszyzne . Tym sposobem agiisowa chalupa stanela pod balkonem i spia w niej teraz kicanki . Menela juz 2 dzien nie widuje .Nie wiem gdzie ta mendowesz podziala sie na czas sniezycy .Czyzby mial jeszcze 2 baze?
Mam dla niego taki gruby ,5 cm, styropian w plytach ,tyle ze nie wiem czym to sklejach zeby zrobic bude . No co,baba jestem i mam prawo nie wiedziec

W weekend milczalam bo ciulowo sie czulam.Prawie cale 2 dni przelezalam z kompresem na lbie .Coz ,starosc nie radosc .