Jenny 170 i Lakshmi komuś go wyadoptowały, potem okazało się, że kocio znów szuka domku (alergia dzieci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maraszek pisze:Romuś Kluska też trafił do mnie trochę "pokrętnie"![]()
Jenny 170 i Lakshmi komuś go wyadoptowały, potem okazało się, że kocio znów szuka domku (alergia dzieci) . Wzięłam go na przechowanie z opcją zadomowienia... No i już u mnie został
ani pisze:set pisze:Jest jeszcze moj Nikodem, adoptowany dzieki Forum w troche pokretny sposob, tzn: na forum dowiedzialam sie o Azylu, pojechalam tam ze znajomymi z Forum, dziewczyny mi powiedzialy, zebym brala kota, no to wzielam![]()
Ja bym to nazwala ogolnym wplywem Forum i Azylu.
w 2003?
ani pisze:Maraszek pisze:Romuś Kluska też trafił do mnie trochę "pokrętnie"![]()
Jenny 170 i Lakshmi komuś go wyadoptowały, potem okazało się, że kocio znów szuka domku (alergia dzieci) . Wzięłam go na przechowanie z opcją zadomowienia... No i już u mnie został
w 2003?
ani pisze:Iwona65 pisze:Kotka Śnieżka (?) znalazła dzięki temu forum dom u mnie. Mieszka teraz w Stalowej Woli i nazywa się Pani Norris.
Pozdrowienia
Iwona
![]()
A mogłabyś powiedzieć, skąd przyjechała do Stalowej Woli?
I kto z forum przyłożył ręki do adopcji?
Ofelia pisze:Bo poza tym nie ma sensu chyba pisać o kotach, które nie miały związku z forum, a tylko zdjęcia ich były.
graga pisze:dodaję te czysto forumowe
Tygrys > posrednictwo Jenny170> Paweł z Wwy
Duszka > Ola z Wwy
Michasia > Lewka
Świrek> Stach (alergia)> Graga again
Oto > Agniesia Szczecin
może mi się jeszcze coś przypomni
Katy pisze:A ja myslałam, że tutaj mają się znaleźć wszystkie koty, które znalazły dom w 2003 dzięki forumowiczom, nieważne czy ktoś pisał o nich na forum czy nie... Uświadomi mnie ktoś jak to jest?
Mariejo pisze:Kinus pomogla mi ulokowac kociaki 2 rude i tricolorke od moich kuzynow. Niestety nadal jest duzo kotow do wydania na Wildzie jest kobieta, ktora ma ok 70 szt i nie daje rady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 744 gości