Tak pozbawionego agresji kota jak Miś, to ja w życiu nie widziałam.

Nigdy pewnie nie przestanę się zastanawiać jakie byłyby koty europejskie, gdyby od urodzenia były otoczone taką miłością jak koty Najmysi i Szury.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trucia-mama pisze:[Chcę.Zgłoszę się na PW.
Zwłaszcza, że wyjazd do Gdańska został odłożony, co najmniej do weekendu. Eagle Pack też chciałabym spróbować, a jeśli dobrze widzę to nie ma opakowań mniejszych od 1 kg.]
Trucia-mama pisze:Trucia-mama pisze:[Postanowiłam, że będą dwa mokre posiłki na dobę: rano i wieczorem, co najmniej do odjajczania Misia (zakładam, że nie wcześniej niż w 8 mcu, a jak nie będzie problemów, to poczekamy tak długo jak się da) i suche do oporu.
(...).
Czy hodowczyni Estiana, wyjaśniła Ci Nelly dlaczego ten mokry powinien być rano?.]
Trucia-mama pisze:Nigdy pewnie nie przestanę się zastanawiać jakie byłyby koty europejskie, gdyby od urodzenia były otoczone taką miłością jak koty Najmysi i Szury.
Szura pisze:przyznam, ze po przeczytaniu o karmieniu raz dziennie,zadzialała u mnie wyobraźnia i zobaczyłam biedne głodne kociaste . .
Szura pisze:Trucia mamo, wszystkie nasze kocięta są takie miziaste, (...) W tej chwili po domu lata Griszka i Goszka, te maluchy nie dość,że są miziaste, to jeszcze są całuśne.
Szura pisze:Nelly, teraz zaskoczyłam, że Ty masz tylko kastraty!.Dorosłe wykastrowane koty tak karmione na pewno są szczęśliwe.
Moje kastraty też nie jedzą tego co kocięta i mamuśki w ciąży!
Trucia mamo przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale to tylko ten raz
Nelly, napisz mi na PW z jakiej hodowli masz Maurycego.
Szura pisze:O matko kochana, ja też jestem z Lodzi !!!!
Pisz PW
Szura pisze:Trucia mamo od 2 tygodni testujemy nową karmę o nazwie 1st Choice. W sklepach jej nie ma. Koty jedzą ją chętnie bez wydziwiań. Zajrzyj do Kuchni Pupila. Nie ma zawrotnej ceny i wydaje się być dobra. W sobotę i niedzielę Monika będzie na wystawie w W-wie z Peperonią i Mimim. Jeśli będą sprzedawać tą karmę na wystawie i będa mieli próbki wyślemy Ci. Oczywiście jeśli chcesz.
Szura pisze:Nie znam tego sklepu. Ja kupuje też na Więckowskiego, ale między Wólczańską, a Gdańską. Sklep jest rewelacyjny. Jednak tej karmy tam nie kupowalam. To sprzedają na wagę, czy w pakietach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Malk, nfd i 169 gości