gosiaa pisze:Ta, nie kasująTen fiołek miał jakiś czas temu jakieś 30 kwiatków, został samotny jeden, a i listków ubyło
A o Magijowych podpupkach nie mów głośno bo jerzykowa nam pęknie z zazdrości![]()
No wlasnie

Co gorsza, Ashy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Ta, nie kasująTen fiołek miał jakiś czas temu jakieś 30 kwiatków, został samotny jeden, a i listków ubyło
A o Magijowych podpupkach nie mów głośno bo jerzykowa nam pęknie z zazdrości![]()
jerzykowka pisze:gosiaa pisze:Ta, nie kasująTen fiołek miał jakiś czas temu jakieś 30 kwiatków, został samotny jeden, a i listków ubyło
No wlasniePekam
![]()
Ja Wam strasznie zazdraszczam tych Magijowych cudow
Moja małość staje sie juz ogolnie znana
![]()
Co gorsza, Ashytez zazdraszczam
fufu pisze:Co tam u ślicznej Ashy?
gosiaa pisze:Oj Asiu wcale nie jest tak różowo jak myślisz. Od dwóch tygodni zbieram się z ogłoszeniem i ... jak na razie mam całe jedno zdanieCiągle wynajduję jakiś powód że to jeszcze nie czas
![]()
Jak tylko napiszę albo powiem że szukamy jej domku mam łzy w oczach i ogromne wyrzuty sumienia.
Jak tak sobie przeanalizowałam, z każdym kolejnym tymczasem jest mi trudniej się rozstać
Etka pisze:gosiaa pisze:Oj Asiu wcale nie jest tak różowo jak myślisz. Od dwóch tygodni zbieram się z ogłoszeniem i ... jak na razie mam całe jedno zdanieCiągle wynajduję jakiś powód że to jeszcze nie czas
![]()
Jak tylko napiszę albo powiem że szukamy jej domku mam łzy w oczach i ogromne wyrzuty sumienia.
Jak tak sobie przeanalizowałam, z każdym kolejnym tymczasem jest mi trudniej się rozstać
Gosia, im dluzej zwlekasz tym gorzej dla Was i dla Ashy.
gosiaa pisze:edit: nie wiem w sensie czy czekać na szczepienie przeciw zakaźnym, czy zostawić to już domkowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 19 gości