Ania Rylska od kilku lat specjalizuje się w zgarnianiu kocich nieszczęść. Same ją znajdują.. Wszystkie przepiękne..
Wychodzi na ulicę, a tu hop: kotek pod samochodem.
Wychodzi drugi raz: kotek pod maską.
Wychodzi trzeci raz - mała 5 tygodniowa, głodna i zagubiona kicia biega po chodniku pomiędzy ludźmi i płacząc próbuje prosić o domek i miłość.. Bezskutecznie, tłum przechodzi obok..
Wychodzą po raz kolejny.. a tu w mieście biega sobie zagubiony królik, pies, kolejny, kolejny kot itp..
Ania ma pod swoją opieką dużego psa ze schroniska, 7 kotów rezydentów, w większości chorych, oraz 4 koty tymczasy, też nie zawsze w pełni zdrowia..
Oto link: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3841495#3841495
Jak sobie potraficie wyobrazić - pieniędzy nigdy nie jest za wiele przy takiej czeredzie, a Ania już doszła do finansowego dna.
M&S były takie miłe (wieeeelkie dzięki!!!) i dały laleczki na bazarek na rzecz Ani.
Każda z lal ma inny strój, charakter, wygląd, włosy, a pod spódnicą.. majtochy

Lalki można zmieścić w dłoni, mają ok.17 cm wysokości.
Nieco mniejsze są tylko (o ile mnie pamięć nie myli, bo nie mam ich przy sobie) - lalki nr 2, 3, 7, 13, 18..
Nic z aukcji nie wyjdzie, jeżeli Wy nie spojrzycie przychylnym okiem na te zabaweczki i nie zechcecie ich kupić, a tym samym - wesprzeć Anię i jej kotki.
Po konsultacjach ustaliłam cenę wywoławczą na 10 zł od sztuki.
Może to zbyt wiele, jak na taką małą rzecz, ale przecież liczy się cel - pomoc Ani.
Zapraszam!
I z góry dziękuję!!!
A ponieważ w tytule jest "świąteczna", to z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam Wam najserdeczniejsze życzenia radości, zdrowia, pociechy z Futrzastych Pociech, otwartego serca i możliwości by tę przychylność zaspokoić!
Serdecznie pozdrawiam.
Lalka 1

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 2

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 3

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 4

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 5

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 6

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 7

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 8

Borosia - 10 zł
Lalka 9

Borosia - 10 zł
Bonia 7 - 12 zł,
Lalka 10

Borosia - 10 zł
Lalka 11

Julita W. - 10 zł
Lalka 12

Julita W. - 10 zł
Lalka 13

Przepraszam, pomyliłam lale: domek plażowy z lalki nr 13 powinien być przypisany do lalki nr 25....
Ja-Ba - 10 zł
Lalka 14

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 15

Borosia - 10 zł
Lalka 16

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 17

Julita W. - 10 zł
Lalka 18

Borosia - 10 zł
Lalka 19

Borosia - 10 zł
Lalka 20

Ja-Ba - 10 zł
Bonia 7 - 12 zł
Lalka 21

Julita W. - 10 zł
Bonia 7 - 11 zł
Lalka 22

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 23

Julita W. - 10 zł
Lalka 24

Julita W. - 10 zł
Bonia 7 - 11 zł
Lalka 25

Przepraszam, pomyliłam lale: domek plażowy z lalki nr 13 powinien być przypisany do lalki nr 25....
Borosia - 10 zł
Lalka 26

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 27

Ja-Ba - 10 zł
Lalka 28

Ja-Ba - 10 zł