Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:Pewnie mecz oglądacie a ja biję się z myślami. Bo w mojej robocie przyszły dodatkowe pieniądze - szef je właśnie rozdaje. Mnie obciął za 16dni chorobowego które w tym roku miałam, jeszcze doliczył do tego 2 dni opieki nad zdrowym dzieckiem i zaokrąglił do miesiąca (czyli w ostateczności o 1 miesiąc jestem do tyłu). Te 2 dni na syna (biorę między świętami) mam już anulowane co nie zmieniło ostatecznego rachunku (nadal liczy miesiąc nieobecności w pracy). Za to furia pryncypała jest przeogromna.
Bolkowa pisze:Adrianapl pisze:villemo5 pisze:A zapytuję: czy mój nowy banerek widać?
ja widze
Ja też widzę.
Pewnie mecz oglądacie a ja biję się z myślami. Bo w mojej robocie przyszły dodatkowe pieniądze - szef je właśnie rozdaje. Mnie obciął za 16dni chorobowego które w tym roku miałam, jeszcze doliczył do tego 2 dni opieki nad zdrowym dzieckiem i zaokrąglił do miesiąca (czyli w ostateczności o 1 miesiąc jestem do tyłu). Te 2 dni na syna (biorę między świętami) mam już anulowane co nie zmieniło ostatecznego rachunku (nadal liczy miesiąc nieobecności w pracy). Za to furia pryncypała jest przeogromna.
A Lolek dorwał się do kupnego piernika - odebraliśmy mu, więc podgryzioną wczoraj szarlotkę zrzucił ze stołu w ten sposób otwierając pudło i racząc się nią prawie bezkarnie
![]()
Nie wiem jak zabezpieczyć jedzenie w Święta
ewa74 pisze:Co do bigosiku......to poleciałam po całości ..............Efekt - dwa kotły bigosu stoją sobie grzecznie na balkonie i kruszeją. Mniam![]()
), jak dostanę w ręce auto po powrocie TŻ z pracy zakupię podobną ilość kapusty i nastawię wielki gar
Staram się pisać poprawnie po polsku
Staram się pisać poprawnie po polskuvillemo5 pisze:Dobranoc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], Meteorolog1 i 99 gości