» Nie lis 23, 2008 22:59
Witam Serdecznie Wszystkich!!!! Przepraszam ale wczoraj nie dalam rady nic już napisac bo jak wrociłam okolo 22.00 giej to bylam tak mokra i zmarznięta że potrzebowałam kilku godzin aby dojśc do siebie. Musiałam też palić w piecu bo bylo okrutnie zimno w mieszkaniu. Mialam wczoraj bardzo wiele spraw do zrobienia i prawdopodobnie cały ten tydzień będzie wyglądał podobnie. Z gory więc Was przepraszam za to że mogę być nieobecna. Zima zaskoczyla wszystkich. Koty też. Od wczoraj wiele kociakow sie nie pokazalo przy jedzeniu. miedzy innymi nie widze do dziś :Ogonka, Tygryska, Magdy, jej kolezanki tricolorki, Buby, Aldonki, takiej jeszcze jednej szarej koteczki, Płomyczka, Gapci, Halinki, Feli, Nikity i nie pamietam jeszcze kogo, bo naprawde dużo ich nie pokazalo się wcale. Myślę że ten snieg zupelnie zaskoczyl kociaki i mroz ktory jak na koncowkę listopada jest naprawde duży. Nie pamietam kiedy pod koniec listopada tak padalo i przymrozilo mocno. Zima nastała w wekend a wiec sluzby porzadkowe mają wolne. Wiadomo. Całe ulice i chodniki zamrożone az strach jechać. Wszędzie lod i przymarznięty snieg. Jest okropnie. Wczoraj byl Patryk i to nawet całkiem suchy, a padal wtedy śnieg więc moze w koncu skorzystal z tej swojej budki. Zapomnialam dodac że lek dostaje też Sara, ktora sama nie wiem czy jest przeziebiona bo przymnie nie kicha, czy ma chlamydie, bo jedno oczko zawsze ma gorsze i mniejsze. Przedwczoraj Sara dostała lek i wczoraj jej nie bylo . Przestraszylam się że może z nia coś żle. Ale dzis byla normalnie i jadła. Probowałam obadac Ide. Niewiem jak te oczka, chyba jest minimalna poprawa po leku, apetyt kicia ma cxaly czas. Dotykałam ją i glaskalam i nie wydaje się odwodniona. Ma raczej normalną masę ciała. Malwinka natomiast dalej ma brzydkie kupy choć minimalnie sie poprawily. Wczoraj ją odrobaczylam. Je jak sloń a wazy jak piorko. Nierozumiem. Wczoraj swoj lek dostały wszystkie pozostałe kotki czyli: Diabelek, Ida, Gabi i dopiero dziś Sara bo wczoraj nie przyszła, także miala dzień przerwy. Dziś też cala czworka dostała czyli to już czwarty dzień.