kristinbb pisze:Opowiadaj , bo ja czytam chociaż nie zawsze piszę...
To tak jak ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Opowiadaj , bo ja czytam chociaż nie zawsze piszę...
Bazyliszkowa pisze:kristinbb pisze:Opowiadaj , bo ja czytam chociaż nie zawsze piszę...
To tak jak ja
Bazyliszkowa pisze:Czytam, czytam i nie mogę pojąć, jak Ty sobie dajesz radę.
Szczerze podziwiam, naprawdę
Anka pisze:Proszę o kciuki, żeby mi Bambosz w nocy nie obsr... całego mieszkania.
Bazyliszkowa pisze:Anka pisze:Proszę o kciuki, żeby mi Bambosz w nocy nie obsr... całego mieszkania.
Bardzo proszę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anka pisze:To jeszcze dopiszę dla fanów Magii - dwa dni temu Magia po raz pierwszy zaczęła ze mną gadać (dotykać się nadal nie pozwala). Miałam na rękach Gabrynię i usłyszałam kocie gadanie. Głos podobny do Szarotki, a ona gadułka czasami. Patrzę - a to nie Szarotka wcale, Magia siedzi sobie na kartonie i gada do mnie, wyraźnie patrząc mi w oczy
Anka pisze:Tosiulu, nudzimy się, nudzimy, okrrropnie, duża w ogóle nie ma co robić
Trucia-mama pisze:Nadrobiłam zaległości w czytaniu.Anka pisze:To jeszcze dopiszę dla fanów Magii - dwa dni temu Magia po raz pierwszy zaczęła ze mną gadać (dotykać się nadal nie pozwala). Miałam na rękach Gabrynię i usłyszałam kocie gadanie. Głos podobny do Szarotki, a ona gadułka czasami. Patrzę - a to nie Szarotka wcale, Magia siedzi sobie na kartonie i gada do mnie, wyraźnie patrząc mi w oczy
Widzę, że pisałaś dla mnie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Wojtek, zuza i 1168 gości