Bura... i inni - potrzebny DT dla trzech maluchów - Kraków

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 14, 2008 13:25

nanetka pisze:To ja tylko nieśmiało komunikuję, że Mała już dostała nowe imię i od dziś zwie się Pepsi :D

Gratuluje nowego imienia :D

Patii

Od: Wto cze 10, 2008 9:05

Post » Pt lis 14, 2008 16:00

Patii pisze:
Sylwka pisze:Niech się Nordstjerna wypowie :twisted: . Ona chyba wysuwa się na prowadzenie :wink: .

:lol: czekamy, czekamy :twisted:

Wysuwa się, wysuwa. Paranoja przeszła w spiskową teorię, a o takich pisać publicznie nie będę. Dysputy prowadzić na zamkniętych i tajnych kapturowych sesjach odtąd będziem, dla dobra sprawy. :mrgreen:
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pt lis 14, 2008 21:36

Nordstjerna po naszej ostatniej rozmowie to mi się przypomniał taki film "Piękny umysł", ale ja oczywiście święcie wierzę w słuszność naszej teorii :roll: niech tylko prawda wyjdzie na jaw :twisted: No i musimy ustalić termin jakiegoś tajnego spotkania, żeby obgadać szczegóły naszego sprytnego planu. :twisted:
Obrazek Obrazek
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los

Brackish

Od: Wto sie 24, 2004 17:13

Post » Pt lis 14, 2008 21:41

Spotkanie :lol:
Przypominam, że zgłosiłam akces do Klubu :wink:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt lis 14, 2008 23:59

No, to trzeba tajne zaproszenia szyfrem wypisać. Bungo, Ty jako Wiedząca znasz jakieś stosowne szyfry? ;-)
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Post » Sob lis 15, 2008 0:09

Tylko alfabet harcerski - ale to trzeba patykiem na korze :evil:

Bungo

Post » Sob lis 15, 2008 0:12

Bungo pisze:Tylko alfabet harcerski - ale to trzeba patykiem na korze :evil:

patykiem? 8O

łaaaał...

już dawno mówiłam, że trza się utajnić :smokin:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Nie lis 16, 2008 12:16

Wy tu sobie dalej trollujcie a ja napiszę co słychać :wink: .
Chłopcy okazali się być zdrowi (nuda straszna :wink: ) więc zostali zaszczepieni. Gruby jednak ma leciutkiego zeza ale według wetki mam tego nie rozpowiadać, bo się będą z niego śmiali. Tak naprawdę to trzeba się przyglądnać aby to zobaczyć. Jako dwa bure klony robili furorę siedząc mi na kolanach w poczekalni. W końcu nie co dzień widzi się takie chude, długie i szczurowate "brzydactwa" :twisted: . Wiem że z tego wyrosną ale teraz nieodparcie chce mi się z nich śmiać oczywiście wtedy gdy nie mam ochoty ich zamordować. Te dwa małe motorki mnie wykończą. Nie znoszę walk podjazdowych w środku nocy. Zenek i Kaśka do tego super z nimi współpracują. Szczególnie nad ranem. Poza tym są kochani. Tulą się do mnie, mruczą. Jak nie mam czasu się z nimi bawić lub głaskać (permanentnie nie mam) to włażą na mnie i się sami o mnie miziają. Polecam koneserom klasycznego kociego piękna (jeszcze tego nie widać ale jak nabiorą masy to będą cudne kocury).

Muszę jeszcze napisać, że wczoraj chudy spał na Zenku (właściwie obok ale miał głowę między przednimi zenkowymi łapkami - mam fotki ale wstawię może jutro). Rudy jeszcze wtulił w małego nos. Chyba Zenek normalnieje i tymczasy nie robią na nim wrażenia. Trening czyni mistrza.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pon lis 17, 2008 12:22

Dokumentacja fotograficzna tego, że z Zenkiem coś się stało. Jak widać Chudy zachwycony.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marta79 patrz co się stało z moim agresorem. Chyba Klakierowi powinnaś zafundować nalot maluchów.

Sylwka

Post » Pon lis 17, 2008 13:03

No, ja Marcie ostatnio radziłam to samo, wcześniej jeszcze w lecie. Marta miała na tymczasie maluchy, ale izolowane, a to nie to. Maluchy muszą skakać zgredowi po głowie, inaczej terapia nie skutkuje.
Ale i tak to, co widzę na zdjęciach, przeszło moje najśmielsze oczekiwania!
viewtopic.php?t=86719

Nordstjerna

Post » Pon lis 17, 2008 13:06

Zenuś śliczny i kochany :1luvu:

Wniosek - im więcej tymczasów, tym lepiej :twisted:

Bungo

Post » Pon lis 17, 2008 13:09

Gorzej, jak maluchy zaczną się pewniej czuć. Mieliśmy, co prawda jednego i może to zaważyło, podrostka od sierpnia. Po początkowym, wstępnym tolerowaniu się - walki, krew i futro. Dziękujemy. :roll:

O stadku myślimy, tylko co, jak się nie uda? Kto je ode mnie weźmie, jak się adopcje będą przedłużać, a sytuacja w domu zrobi się za bardzo napięta? Taką ewentualność chyba należy rozważyć przede wszystkim...

A Zenek - cudny! Brawo, chłopie.
Obrazek

marta79

Od: Czw sty 17, 2008 12:27

Post » Pon lis 17, 2008 14:09

To ja tylko parę fotek wstawiam do obejrzenia :D

Pumka:

Obrazek Obrazek

Pepsi - tak śpię:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

A tak się bawię, ale ciężko zrobić mi zdjęcie:

Obrazek

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon lis 17, 2008 14:23

O Pumę mozna zobaczyć. Niewtajemniczonym napiszę, że na żywo to trudno bo panna bardzo "nieśmiała". Ale mała urosła. Niby to tylko tydzień a mam wrażenie, że się bardzo zmieniła.

Sylwka

Post » Pon lis 17, 2008 22:08

Zenek i Chudy super wyszli na tych fotkach :1luvu: , mam nadzieję, że mój zgred też polubi się z Pircią (teraz to sukces, że niedaleko siebie leżą, ale nie ma mowy o jakimś przytulaniu :roll:) A jak idą poszukiwania domków dla pozostałych kotków??
Obrazek Obrazek
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los

Brackish

Od: Wto sie 24, 2004 17:13

[poprzednia][następna]