POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 11, 2008 22:47

i jutro i pojutrze :cry: i tak do emerytury :cry:

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto lis 11, 2008 22:54

ojeżu to jeszcze tyle lat przede mna :?: :placz:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro lis 12, 2008 8:40

iza71koty pisze:
dominikanna1 pisze:Pozdrawiam serdecznie!
Wow!!!!!!Super !!!! :lol: Ja też witam Bardzo Serdecznie!!!!!Ale niespodzianka!!!!! :lol: Maurycy miziaczek i cudny jest i czeka zawsze tak uważnie aż przyjadę z jedzonkiem i wsuwa slicznie!A Inez to już czeka na mnie kilkanaście metrow bliżej i wypatruje czy jadę aby mnie nie przegapic przypadkiem. Cudne Kociaki wybrałas!!!!WIELKIE WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!Bardzo się cieszymy!!!!!!!! :lol: :lol: Mam nadzieję że widzialas już jakie piękne corcie ma Inez z czasow jak jeszcze nie trafila pod moja opiekę?Jeśli nie to chętnie Ci je pokażemy. A wszystkie 3 corcie piekne i wszyscy wlacznie z Mamunia już dawno po sterylkach. Apetyt i zdrowie im dopisuje!

Witam! Widziałam córcie Inez, są bardzo podobne do mamusi,śliczne dziewczynki!

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Śro lis 12, 2008 9:35

witam środowo :)
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Śro lis 12, 2008 10:10

Jeszcze tylko dwa dni i WIELKI DZIEŃ dla GABI!!! :spin2:

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Śro lis 12, 2008 12:20

trzymam kciuki :)

e-dit: literkówka
Ostatnio edytowano Śro lis 12, 2008 12:21 przez cos_tam82, łącznie edytowano 1 raz

cos_tam82

Od: Śro lip 11, 2007 10:41

Post » Śro lis 12, 2008 12:20

Ja-Ba pisze:Dziewczyny, w temacie "kochałam ją a ona umarła" Marta EGa potrzebuje pilnie bardzo porady kogoś kto ma doświadczenie z karmieniem kota który z tęsknoty postanowił się chyba zagłodzić na śmierć. Jeśli która może pomóc i ma troszkę czasu proszę, zajrzyjcie tam.

ja się nie znam, tzn. nie mam doświadczenia, ale tu jest wątek o kociaku, który też bardzo tęsknił, może tu pomogą.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81 ... ocha+jacka

cos_tam82

Od: Śro lip 11, 2007 10:41

Post » Śro lis 12, 2008 12:42

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie. Mialam to już wczoraj napisać ale chcialam przemyślec ta sprawę do konca i jeszcze porozmawiać o tym z glownym administratorem tego watku czyli Nifredil. Postanowilam że do powrotu Nifredil nie bedę dokonywala wpisow na wątku. Przepraszam Wszystkich Bardzo za ta sytuację i prosze o wyrozumialośc.Te ostatnie dwa dni i to co zostało napisane pod kątem mojej osoby sprawiło że czuję sie wyjątkowo zle i cięzko mi się z tym pogodzić. Prosze o cierpliwosc i nie traktowanie tego jak jakieś moje fochy czy cos w tym rodzaju.Publiczne przekreślanie tego co robię jest dla mnie rowne przekreslaniu mojego życia. Jak Wszyscy wiecie tak sie moje życie ulożyło i nie ma już od tego odwrotu że moim życiem sa Koty. Piszę to z radością a zarazem za smutkiem. Z radością bo kocham je wszystkie, są calym moim światem, celem i tym co mnie cieszy najbardziej.Być może są osoby ktorym ciężko to zrozumiec. Ze smutkiem bo przez życie jakie sobie wybrałam nie mam już czasu na życie rodzinne i przyjemności tego świata. Niewiem czy to dobrze czy żle. Chce tylko powiedzieć że jest mi czasem bardzo bardzo ciężko ale mam tą radośc w sercu że jestem dobrym czlowiekiem i satysfakcje z tego że jest niewiele takich osob ktore potrafilyby zrezygnować swoim kosztem z przyjemności ziemskich. Potraktowanie na wątku tego co robie bardzo mnie zabolalo i niestety potrzebuje czasu aby sie z tym pogodzic i przejśc nad tym do porzadku dziennego. Koty sa moim czułym punktem i uderzanie w koty rowne jest uderzaniu we mnie.Wyobrażmy sobie że ktoś ma wspaniala kochającą sie rodzine. Cudne dzieci i wspanialego Męza a ktoś mu mowi że to nieprawda. Ze to wszystko to strata czasu, że jest to zupelnie bezużyteczne i nikomu niepotrzebne?Może to zrozumiecie?Bo ja wlasnie tak sie czuje. Przeszlam masę nieprzyjemności z ludżmi i pewnie przejde jeszcze nie jedna aby walczyc o te Koty, aby walczyć o poprawe ich życia i losu. Pojawiając się w pierwszej cześci wątku przekonałam się jak wiele osob to docenilo przybywajac z pomoca. Wierze w to że Forumowicze i Opiekunowie Wirtualni wykazali ogromne Serce i zrozumienie dla tego co robię bo inaczej tej pomocy by nie bylo. Nie chcialabym aby ta pomoc byla dla kogoś ciężarem.Nie chciałabym się czuć tak jak teraz. A czuje się teraz z tym wszystkim bardzo żle. Czuję się winna za to że zamotalam się w te koty jak to Kya ujęla i proszę tu wszystkich o pomoc. O pomoc bez ktorej sama nie dam rady. Nie ma chyba w Polsce osoby ktora jest w stanie zsamodzielnie bez żadnej pomocy wykarmić taką ilość Kotow?Robilam to przea wiele lat tylko dlatego że Mąz bardzo cięzko pracowal i pracuje do tej pory. Sama chwytałam się rożnych zajęc jak już było naprawde cieżko. Ale jak mowią dopóki dzban wode nosi, doputy się ucho nie urwie. Przyszedl czas że na wszystko już zabrakło. Jest to chyba dla Wszystkich oczywista sytuacja zważywszy na to że przez te wszystkie lata nie dostałam z nikąd żadnej pomocy chociaż się o to starałam. Napewno byłoby dla mnie lepiej gdybym nie musiała tu na Forum Ludzi o tą Pomoc prosic. Pewnie byłoby mi z tym lżej. Ale tak jak napisalam wcześniej , sytuacja doszła do takiego momentu że bylam bez wyjścia poprostu. Przepraszam Was Wszystkich za moja niedyspozycję i bardzo prosze o wyrozumialość. Za kilka dni wroci Nifredil i Mam taką nadzieję że i ja dojde po tym wszystkim do siebie. Jeszcze raz Bardzo Przepraszam.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lis 12, 2008 13:25

Cytuje:
"Publiczne przekreślanie tego co robię
Potraktowanie na wątku tego co robie bardzo mnie zabolalo
Koty sa moim czułym punktem i uderzanie w koty rowne jest uderzaniu we mnie"

Jesli nie potrafi sie pani przyznac do bledu to lepiej juz nic nie pisac niz takie pierdoly ,ze ktos przekresla to co pani robi albo uderza w koty.
Myslalam ,ze jest pani normalna,szczera osoba ,ktora mowi to co mysli a pani niestety kombinuje i manipuluje jak wiekszosc ludzi.
No to milej zabawy ,ja juz za stara jestem na takie numery.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lis 12, 2008 14:10

kya pisze:czy to prawda ,ze jutro juz idzie sie do pracy? Ja nie chceeeeeeeeeeee!!!!!!!
Acha....jakbym sie jutro nie odezwala to znaczy ,ze zabil mnie pewien psychopata- kryminalista , ktoremu podstanowilam zabrac kota . :ryk:
zastanawiam sie jaka podreczna bron zabrac.... Hmmm,moge mu np.wydlubac oko pilniczkiem do paznokci .

Kya, zanim dasz się zabić przekaż mi jakiś kontakt do naszych maluszków cobym mogła ich sterylizacji dopilnować :lol: A tak na poważnie to uważaj na siebie i mocne :ok:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Śro lis 12, 2008 14:12

Ja-Ba pisze:i jutro i pojutrze :cry: i tak do emerytury :cry:

ale się optymistycznie zrobiło... :ryk:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Śro lis 12, 2008 14:18

BARDZO PROSZĘ KYA O KULTURĘ. JAK NIE ROZUMIESZ O CZYM PISZE TO DAJ SOBIE SPOKOJ.PROSZE ZAJMIJ SIĘ SWOIMI WĄTKAMI ALBO ZALOŻ SOBIE OSOBNY I WYPISUJ TAKIE RZECZY. NIC DO CIEBIE NIE DOCIERA. ZDAJE SIĘ ŻE WIORA O COŚ WCZORAJ PROSILA?NIC NIE POTRAFISZ USZANOWAC?NIE POPELNILAM BLĘDU TO TY NADAL TKWISZ W SWOIM I DO TEGO BRAK CI WYCZUCIA W SLOWACH. NIE POTRZEBNIE WESZLAŚ W KONFLKIT. GDYBY NIE TY JUŻ DAWNO SPRAWA Z AGISS BYLABY ZAŁATWIONA POZYTYWNIE.BĘDE POMIJALA OD TEJ PORY TWOJE SUGESTIE.JUZ RAZ BYLA TAKA SYTUACJA NA MOIM WĄTKU.PRZEZ CIEBIE ODESZŁA Z WATKU KAMILA. NIE MASZ NAPRAWDĘ ŻADNYCH HAMULCOW????
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lis 12, 2008 14:35

Żegnam pania .Ma pani racje ,zajme sie swoimi kotami to super sugestia!

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lis 12, 2008 15:17

kya pisze:Cytuje:
"Publiczne przekreślanie tego co robię
Potraktowanie na wątku tego co robie bardzo mnie zabolalo
Koty sa moim czułym punktem i uderzanie w koty rowne jest uderzaniu we mnie"

Jesli nie potrafi sie pani przyznac do bledu to lepiej juz nic nie pisac niz takie pierdoly ,ze ktos przekresla to co pani robi albo uderza w koty.
Myslalam ,ze jest pani normalna,szczera osoba ,ktora mowi to co mysli a pani niestety kombinuje i manipuluje jak wiekszosc ludzi.
No to milej zabawy ,ja juz za stara jestem na takie numery.

ja też jestem za stara pani Izo - doprowadzę sprawy adopcji Gabi do końca i poszukam zajęcia w którym pomagając nie będę przez nikogo traktowana w ten sposób. Wszystkie sprawy związane z vivą bardzo chętnie przekażę komuś, kto zgodzi się tego podjąć. Jestem dzisiaj na watku nie dlatego że mnie to nie boli tylko dletego że jest taka potrzeba. Ale to pani wątek.

Szantaż emocjonalny to jest broń nastolatek.
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro lis 12, 2008 15:20

iza71koty pisze:BARDZO PROSZĘ KYA O KULTURĘ. JAK NIE ROZUMIESZ O CZYM PISZE TO DAJ SOBIE SPOKOJ.PROSZE ZAJMIJ SIĘ SWOIMI WĄTKAMI ALBO ZALOŻ SOBIE OSOBNY I WYPISUJ TAKIE RZECZY. NIC DO CIEBIE NIE DOCIERA. ZDAJE SIĘ ŻE WIORA O COŚ WCZORAJ PROSILA?NIC NIE POTRAFISZ USZANOWAC?NIE POPELNILAM BLĘDU TO TY NADAL TKWISZ W SWOIM I DO TEGO BRAK CI WYCZUCIA W SLOWACH. NIE POTRZEBNIE WESZLAŚ W KONFLKIT. GDYBY NIE TY JUŻ DAWNO SPRAWA Z AGISS BYLABY ZAŁATWIONA POZYTYWNIE.BĘDE POMIJALA OD TEJ PORY TWOJE SUGESTIE.JUZ RAZ BYLA TAKA SYTUACJA NA MOIM WĄTKU.PRZEZ CIEBIE ODESZŁA Z WATKU KAMILA. NIE MASZ NAPRAWDĘ ŻADNYCH HAMULCOW????

moje sugestie też niech pani pomija :) będzie mniej czytania

im człowiek mniej wie tym łatwiej nim manipulować
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

[poprzednia][następna]