Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Wow!!!!!!Super !!!!dominikanna1 pisze:Pozdrawiam serdecznie!Ja też witam Bardzo Serdecznie!!!!!Ale niespodzianka!!!!!
Maurycy miziaczek i cudny jest i czeka zawsze tak uważnie aż przyjadę z jedzonkiem i wsuwa slicznie!A Inez to już czeka na mnie kilkanaście metrow bliżej i wypatruje czy jadę aby mnie nie przegapic przypadkiem. Cudne Kociaki wybrałas!!!!WIELKIE WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!Bardzo się cieszymy!!!!!!!!
![]()
Mam nadzieję że widzialas już jakie piękne corcie ma Inez z czasow jak jeszcze nie trafila pod moja opiekę?Jeśli nie to chętnie Ci je pokażemy. A wszystkie 3 corcie piekne i wszyscy wlacznie z Mamunia już dawno po sterylkach. Apetyt i zdrowie im dopisuje!
Ja-Ba pisze:Dziewczyny, w temacie "kochałam ją a ona umarła" Marta EGa potrzebuje pilnie bardzo porady kogoś kto ma doświadczenie z karmieniem kota który z tęsknoty postanowił się chyba zagłodzić na śmierć. Jeśli która może pomóc i ma troszkę czasu proszę, zajrzyjcie tam.
kya pisze:czy to prawda ,ze jutro juz idzie sie do pracy? Ja nie chceeeeeeeeeeee!!!!!!!
Acha....jakbym sie jutro nie odezwala to znaczy ,ze zabil mnie pewien psychopata- kryminalista , ktoremu podstanowilam zabrac kota .![]()
zastanawiam sie jaka podreczna bron zabrac.... Hmmm,moge mu np.wydlubac oko pilniczkiem do paznokci .
Ja-Ba pisze:i jutro i pojutrzei tak do emerytury
kya pisze:Cytuje:
"Publiczne przekreślanie tego co robię
Potraktowanie na wątku tego co robie bardzo mnie zabolalo
Koty sa moim czułym punktem i uderzanie w koty rowne jest uderzaniu we mnie"
Jesli nie potrafi sie pani przyznac do bledu to lepiej juz nic nie pisac niz takie pierdoly ,ze ktos przekresla to co pani robi albo uderza w koty.
Myslalam ,ze jest pani normalna,szczera osoba ,ktora mowi to co mysli a pani niestety kombinuje i manipuluje jak wiekszosc ludzi.
No to milej zabawy ,ja juz za stara jestem na takie numery.
iza71koty pisze:BARDZO PROSZĘ KYA O KULTURĘ. JAK NIE ROZUMIESZ O CZYM PISZE TO DAJ SOBIE SPOKOJ.PROSZE ZAJMIJ SIĘ SWOIMI WĄTKAMI ALBO ZALOŻ SOBIE OSOBNY I WYPISUJ TAKIE RZECZY. NIC DO CIEBIE NIE DOCIERA. ZDAJE SIĘ ŻE WIORA O COŚ WCZORAJ PROSILA?NIC NIE POTRAFISZ USZANOWAC?NIE POPELNILAM BLĘDU TO TY NADAL TKWISZ W SWOIM I DO TEGO BRAK CI WYCZUCIA W SLOWACH. NIE POTRZEBNIE WESZLAŚ W KONFLKIT. GDYBY NIE TY JUŻ DAWNO SPRAWA Z AGISS BYLABY ZAŁATWIONA POZYTYWNIE.BĘDE POMIJALA OD TEJ PORY TWOJE SUGESTIE.JUZ RAZ BYLA TAKA SYTUACJA NA MOIM WĄTKU.PRZEZ CIEBIE ODESZŁA Z WATKU KAMILA. NIE MASZ NAPRAWDĘ ŻADNYCH HAMULCOW????
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, nfd, uga i 87 gości