cztery smycze w dłoń i przed siebie ? Toż to pofrunąć można
Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:8O Malati, toż to już mini schronisko macieza ogłoszenia adopcyjne brać się trzeba
pisiokot pisze:No, i jak wy je wyprowadzacie ?![]()
cztery smycze w dłoń i przed siebie ? Toż to pofrunąć można
- proszę, jakie efekty wychowawcze totecek osiągnąłMalati pisze:(...)ja niestety przeraźliwie się kręcę, ale już się oduczam. Kiedy kot się na mnie położy nie pozostaje mi nic innego jak spać dalej bez poruszenia się. Poruszenie się powoduje, że Królewicz niezadowolony wstaje i na przykład zaczyna gadać, albo mrucząc siada koło mojej głowy i domaga się gładzenia na przeproszenie. Jak widać jestem na przegranej z góry pozycji

Malati pisze:Qua chyba dość drażni jak puszczam muzykę z laptopa, ale łaskawiec nauczył się korzystać razem z laptopem z moich kolan. Nigdy nie sądziłam, że w tak niewygodnej pozycji da się pisać.
MarciaMuuu pisze:Ja myślę, że od kiedy masz Quazka, to twoje poglądy na wiele spraw sie zmieniły
Malati pisze: Wyciągam dłoń, żeby porzuconą książkę wziąć i znów czytać... słodkie gruchanie przeradza się w oburzony okrzyk, a słodka mina przechodzi w minę "wściekły, rozgotowany kalafior"odkładam książkę i powracam do gładzenia kocia.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 10 gości