Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mamrotek88 pisze:Każdy zrobił, co było w jego mocy. Na mnie spadło najcięższe zadanie, z którego nie mogę się wywiązać tylko dlatego, że jestem uzależniona od innych.
Każdy się boi grzybicy, dlatego nikt nie chce wziąć kota.
mamrotek88 pisze:Przemyślając wszystkie możliwości pomyślałam żeby zostawić Mamrota w klinice i chciałam poznać Wasze zdanie na tem temat. Z braku osoby chętnej do przygarnięcia kotka z grzybicą, inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy.
I to nie jest tak, że oczekuję, żebyście wyłożyły pieniądze na jego pobyt tam- dlatego pytam, czy gdybym otworzyła dla niego bazarek na ten cel, to byłaby szansa.
pixie65 pisze:Raczej o tę:
http://www.animals.lublin.pl/
mamrotek88 pisze:Wystawiłam bazarek dla kotka i mam pytanie- pieniądze będą wpłacane na moje konto, potem ja chciałabym je wpłacić do kliniki- robić to osobiście, czy przelewem na konto kliniki?(jeżeli 2 opcja, prosiłabym o dane bankowe na PW do kliniki).
mamrotek88 pisze:Jestem jestem
Mój TŻ powiedział, że weźmie Mamrota w klatce do siebie.
mamrotek88 pisze:Mamrotek [...] Został w lecznicy, a ja już za nim tęsknięDopiero wróciłam z uczelni i nikt mnie nie powitał mruczeniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości