Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia pisze:Tweety, w Chironie umierały kociaki: czy choć jeden mial testy na parwo lub sekcję?
Liwia pisze:z poprzedniego wątku zacytuję się:Liwia pisze:Tweety, w Chironie umierały kociaki: czy choć jeden mial testy na parwo lub sekcję?
Maryla pisze:Tweety, czekamy na info, że kotka ktora bierzesz od Kasi D jest szczepiona
niby to takie oczywiste, ale napisz
bo Kasi na razie nie ma na forum
inieustająco
Tweety pisze:Maryla pisze:Tweety, czekamy na info, że kotka ktora bierzesz od Kasi D jest szczepiona
inieustająco
wybacz, zbłądziłam, co mam napisać? Kota musi być zaszczepiona, tak na "wsjaki słuczaj"
sanna-ho pisze::(
Zakładam wątek głównie po to, żeby się rzucał w oczy - więc proszę o podnoszenie.
Panleukopenia została potwierdzona sekcją Filusia ['], kociaka, którego przyjęła na tymczas PieczarkaPieczarka pisze:Filuś miał PANLEUKOPENIĘ.
Osoby zainteresowane skanem proszę o PW lub smsa. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj podjechać po odbiór papierów. Jutro na pewno.
stąd http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=73987&start=1635
O ile się nie mylę, kociak pochodził z magazynu, z którego ratowała kocięta Tweety (jeśli się mylę, proszę mnie poprawić).
Tym niemniej wszyscy, którzy tymczasują koty, a ostatnio brali koty ze schroniska (lub po prostu w schronisku bywali) - powinni zachować ostrożność.
Kociak, który zmarł (i inne wzięte ze schroniska, które zmarły) był leczony w Chironie.
sanna-ho pisze:Tweety pisze:Maryla pisze:Tweety, czekamy na info, że kotka ktora bierzesz od Kasi D jest szczepiona
inieustająco
wybacz, zbłądziłam, co mam napisać? Kota musi być zaszczepiona, tak na "wsjaki słuczaj"
bo ja już trzeci raz pytam![]()
![]()
i to chyba nie na "wsjaki słuczaj", skoro wiesz na pewno, że miałaś kontakt z pp.
Kinya pisze:Mam w domu maluchy jeszcze nie szczepione. Z kociakami schroniskowymi miałam kontakt, przewoziłam je z Rybnej do Chirona. Wyprałam pokrowce w aucie, polecono mi Virkon + dla kotów surowica na parwo, szczepienie interwencyjne i immunostymulatory.
?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, fruzelina i 773 gości