Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Hej![]()
![]()
To ja, Misia. Moja aktualna pani w odróżnieniu od Myszki - Mysi nazywa mnie często Agatką. Podoba Wam się?
Anka pisze:Muszę się pochwalić, że jestem coraz odważniejsza, spaceruję po kuchni, czasen NAWET w obecności Kajtusi, a do kuwety chodzę do przedpokoju - kto to widział takie sprawy załatwiać niezbyt daleko od miseczki i spanka![]()
ani pisze:A co do mizianek grupowych - ja bardzo chętnie
ani pisze:Ale fajnie, że sie Misia - Agatka już czuje bardziej "u siebie"![]()
Dzielna panna![]()
A co do mizianek grupowych - ja bardzo chętnie
Izabela pisze:ani pisze:Ale fajnie, że sie Misia - Agatka już czuje bardziej "u siebie"![]()
Dzielna panna![]()
ja tez pisze sie na mizanki
Izabela pisze:ani pisze:Ale fajnie, że sie Misia - Agatka już czuje bardziej "u siebie"![]()
Dzielna panna![]()
ja tez pisze sie na mizanki
Anka pisze:No więc jeśli chodzi o ten weekend 15/16-go to w grę wchodzi tylko 16-ty, bo 15-go pracuję większą część dnia. Proponuję takim późniejszym popołudniem, np. około 18-tej - co Wy na to![]()
Mama mi dzisiaj powiedziała, że widziała, jak Agatka poszła zwiedzać mieszkanie. Z tym, że podejrzewam, że wykorzystała nieobecność Kajtki (wyszła ze mną), której wciąż się trochę boi, bo trzeba przyznać, że Kajtka jest trochę szalona. Rezydenci nauczyli się sobie z nią radzić, ale dla nowej może to być trudne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, lucjan123 i 81 gości