MISIA-AGATKA u Anki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2003 23:25

ElaKW pisze:
Anka pisze:....
To może faktycznie, dziewczyny, spotkamy się za kilka dni? ...

jak Misia będzie gotowa na odwiedziny to daj znać :wink:

A póki co - wymiziaj ją od nas :D
I powiedz jej, że nasze własnoręczne mizianie i tak jej nie minie :twisted:
A jak ona się dziś czuje?

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Pon lis 03, 2003 16:08

No to ja kiziam Misię wirtualnie :D
..:: M r u c z ę -więc- J e s t e m ::..

El

Od: Śro paź 22, 2003 7:39

Post » Pon lis 03, 2003 17:12

El pisze:No to ja kiziam Misię wirtualnie :D

To kiziajmy wszyscy - potencjalni dzisiejsi miziacze grupowi :wink: Obrazek

ani

Post » Pon lis 03, 2003 17:21

Miziamy, miziamy Obrazek Obrazek
.... az mi raczki odpadna ;)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Pon lis 03, 2003 17:24

ja tez kiziam-miziam Obrazek
:dance2: :mrgreen:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon lis 03, 2003 18:20

Izabela pisze:ja tez kiziam-miziam Obrazek
:dance2: :mrgreen:

ja tez wirtualnie miziam 8)

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Wto lis 04, 2003 10:16

Anka serdecznie pozdrawia wszystkich wirtualnych miziaczy :D :D
Ma w tej chwili mnostwo obowiazkow i nie moze wejsc na forum.
Misia czuje sie coraz lepiej :D Zaprzyjaznienie z rezydentami trwa. Pomieszkuje sobie w kuchni bo nie bardzo ma jeszcze ochote na wedrowki po domku.
Mysle, ze to kwestia czasu. Misia coraz bardziej oswaja sie z Anka i domem. Juz niedlugo bedzie nakolankowym przytulasem :D
Wirtualni miziacze do boju :D Dodajmy Misi odwagi :D
Obrazek

Izabela

Post » Wto lis 04, 2003 10:21

:D niech się oswaja, słodka Misia. :ok:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto lis 04, 2003 16:46

To super wieści Obrazek

Izabela pisze:Wirtualni miziacze do boju :D Dodajmy Misi odwagi :D
Obrazek

Sie robi :D Obrazek

ani

Post » Wto lis 04, 2003 16:56

miziam z daleka!

kicia musi byc przekochana!Obrazek

Anko, gratuluje!

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Wto lis 04, 2003 19:07

Bardzo dziękuję wszystkim za mizanki :) . Przydadzą mi się bardzo, bo jeszcze nie całkiem pewnie się czuję. Ten czarny pies lata jak szalony i drze pysk pod drzwiami z byle powodu :strach: . A drugi wykorzystuje kazdą okazję, żeby mi wyjeść z miseczki różne pyszności. Warczę jak mogę, ale nie przejmują się. Dzisiaj pierwszy raz odważyłam się zostać poza moim domkiem gdy przyszedł do mnie czarny kot ktorego tu nazywają Murzynkiem. Okazało się, że nie jest tak groźny :twisted:. Za to Myszka (ja nazwałabym ją Myszydłem) dokucza mi przy byle okazji. Ale zlekka już się uspokoiła.
Ta, która jest teraz (nie mogę się połapać, czy będzie, czy tylko jest :conf: ) moją panią i opiekunką, jest nawet niczego sobie, ale nagle zaczęła znikać na całe dnie. Wychodzi w środku nocy, rano na moment przychodzi, krzyczy że nie ma czasu (na szczęście nam jeść daje, sama tylko zdaje się nie je) i znowu wychodzi. Wraca jak już jest ciemno, jęczy że nie ma siły (a ja to nie jestem niby zmęczona przeżyciami ostatnich czasów :?: ) i zaraz chce iść spać. Zdaje się nie tylko ja jestem oburzona. Słuszę, że i koty tutejsze i psy też twierdzą, że to przesada, że kto ma niby z nimi się bawić, mizać no i wogóle. Ona całkiem zaniedbuje swoje obowiązki.
No, ale źle nie jest. Podobno za parę dni będzie już miała więcej czasu to może zajmie się tym co należy :twisted: , a nie jakimiś głupawymi pracami :roll:
Pozdrawiam wszystkich, pani właśnie mówi, że idzie spać

Wasza Misia

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto lis 04, 2003 19:20

Misia_Anki pisze:Bardzo dziękuję wszystkim za mizanki :) .

Cała przyjemność po naszej stronie :lol:
Misia_Anki pisze:Dzisiaj pierwszy raz odważyłam się zostać poza moim domkiem gdy przyszedł do mnie czarny kot ktorego tu nazywają Murzynkiem. Okazało się, że nie jest tak groźny :twisted:.

Ha! NIe taki diabeł straszny :wink:
Misia_Anki pisze:Ta, która jest teraz (nie mogę się połapać, czy będzie, czy tylko jest :conf: ) moją panią i opiekunką,

MIejmy nadzieję, że będzie :ok:
Misia_Anki pisze: krzyczy że nie ma czasu (na szczęście nam jeść daje, sama tylko zdaje się nie je)

Misiu, ale to Ty mieszkasz w kuchni... a jakby tak coś upichcić dla niej? Może ten czarny, co wcale nie jest taki groźny, by Ci pomógł? Bo jak wam Anka z głodu padnie... :?
Misia_Anki pisze:Wraca jak już jest ciemno, jęczy że nie ma siły (a ja to nie jestem niby zmęczona przeżyciami ostatnich czasów :?: ) i zaraz chce iść spać. Zdaje się nie tylko ja jestem oburzona. Słuszę, że i koty tutejsze i psy też twierdzą, że to przesada, że kto ma niby z nimi się bawić, mizać no i wogóle. Ona całkiem zaniedbuje swoje obowiązki.

A gdyby tak wymiziać we śnie? ?Od razu więcej sił by miała :!:

Misiu super, że już się czujesz lepiej :D , ale teraz marsz panią miziać :!: :evil:

ani

Post » Czw lis 06, 2003 19:05

Hej :D :!:
To ja, Misia. Moja aktualna pani w odróżnieniu od Myszki - Mysi nazywa mnie często Agatką. Podoba Wam się? Misia to śliczne imię, ale właśnie - ja nie chcę być mylona z Mysią, która w dodatku mi dokucza jeszcze czasami :?
Muszę się pochwalić, że jestem coraz odważniejsza, spaceruję po kuchni, czasen NAWET w obecności Kajtusi, a do kuwety chodzę do przedpokoju - kto to widział takie sprawy załatwiać niezbyt daleko od miseczki i spanka :roll:
Pozdrawiam Wszystkich, którzy interesują się moim losem :)
Pa pa
Wasza Misia - Agatka

Anka

Post » Czw lis 06, 2003 19:07

Aha, nie napisałam jeszcze, że moja pani jutro zajmie się moim odrobaczeniem, a najdalej pojutrze - precz stwory - potwory :evil:

Anka

Post » Czw lis 06, 2003 19:13

Hej Misiu-Agatko. Ladnie Cie ta Twoja pancia nazwala :D
Dbasz o nia? Miziasz czesto? No bo wiesz... jesli nie.... to wpadne do Ciebie i przetlumacze Ci po kociemu :twisted:
Niech Ci sie brzusio szybko goi! No i badz kobieto bardziej odwazna :lol:

To ja pisalam
Zuzia -Terroryska :twisted:
Aha!!! Ostatnio spuscilam becki Niunkowi. Ale sie dzialo :roll: Caly dzien pokute w lazience mialam :twisted:
A jutro przyjezdza do nas maly czarny gowniarz hi hi hi jemu tez spiore futerko jak niegrzeczny bedzie :twisted:

Izabela

[poprzednia][następna]