Jak długo on tam sam siedzi?
A w ogóle wiesz ile on może mieć?
Moderator: Estraven
CoToMa pisze:Jak długo on tam sam siedzi?
A w ogóle wiesz ile on może mieć?
CoToMa pisze:Jeśli tak długo jest sam, to możliwe, że matka już nie wróci.
Chyba trzeba będzie zacząć go dokarmiać, bo przecież sam nie ma szans na przeżycie...
sweet-a pisze:no szansa malutka jest że jeszcze
on możne mieć z troszkę ponad 2 tyg nie więcej tek myślę
CoToMa pisze:A nie ma tam u Was jakichś kun albo lisów?
catawba pisze:CoToMa pisze:A nie ma tam u Was jakichś kun albo lisów?
ogólnie to pewnie bywają, bo obok jest pole... więc czasem coś się przyczłapie.
małego póki co nie powinno dopaść, bo on jest zamknięty w boksie, zakopany w sianiemamusia gniazdko sobie uwiła. jest to stajnia tzw. otwarta, czyli sobie o boksy postawione na piachu i koty mają dziurę wykopaną pod ścianką. boks jest stale zamknięty. wątpię, żeby lisy akurat tam się zapuszczały. myślę, że mały jest tam dość bezpieczny i mu ciepło w sianku. tylko na pewno głodno i samotno..
sweet-a pisze:małe mogą nawet 12 godzin bez jedzenia wytrzymać jak matka na polowanie wychodzi ale....
co dalej planujesz?
CoToMa pisze:catawba pisze:CoToMa pisze:A nie ma tam u Was jakichś kun albo lisów?
ogólnie to pewnie bywają, bo obok jest pole... więc czasem coś się przyczłapie.
małego póki co nie powinno dopaść, bo on jest zamknięty w boksie, zakopany w sianiemamusia gniazdko sobie uwiła. jest to stajnia tzw. otwarta, czyli sobie o boksy postawione na piachu i koty mają dziurę wykopaną pod ścianką. boks jest stale zamknięty. wątpię, żeby lisy akurat tam się zapuszczały. myślę, że mały jest tam dość bezpieczny i mu ciepło w sianku. tylko na pewno głodno i samotno..
Kuna wszędzie wlezie. U moich teściów parę lat temu wśliznęła się przez uchylone okienko od piwnicy. Wymordowała wszystko. Na szczęście kuny w dzień nie wychodzą...
Na kocury też trzeba uważać, bo często zdarza się, że mordują małe kociątka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 6 gości