K-ów,kolejne chore maluszki wzięte ze schronu,umierają nam:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 15, 2008 10:38

Tweety pisze:Kosma_shiva, Twoje weneckie maluchy od p. Zosi od wczoraj w nowych domach:-)

o jejciu!!!!!!!!!!

ALE SIĘ CIESZĘ !!!! :1luvu:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt sie 15, 2008 10:49

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:Kosma_shiva, Twoje weneckie maluchy od p. Zosi od wczoraj w nowych domach:-)

o jejciu!!!!!!!!!!

ale musimy dać p. Zosi odetchnąć, zwłaszcza, że ma teraz na odkarmieniu 5-tygodniowe maluchy, trójeczkę w strasznym stanie. Natomiast gdy będą do niej dzwonić domki to ma podawać Twój nr telefonu i dlatego Twoim zadaniem jest być zorientowaną jakie koty są gdzie :twisted: i odpracowywać rozmowy, wizyty przedadopcyjne.
Ostrzegam przed panią zza Krakowa, od strony Zielonek, mieszkającą przy ruchliwej ulicy wg jej słów zrobiła wolierę, bo poprzedniego kota przejechało. W rzeczywistości informacja o wolierze jest tylko na potrzeby rozmowy z wydającym kota :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt sie 15, 2008 10:57

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:

o jejciu!!!!!!!!!!

ale musimy dać p. Zosi odetchnąć, zwłaszcza, że ma teraz na odkarmieniu 5-tygodniowe maluchy, trójeczkę w strasznym stanie. Natomiast gdy będą do niej dzwonić domki to ma podawać Twój nr telefonu i dlatego Twoim zadaniem jest być zorientowaną jakie koty są gdzie :twisted: i odpracowywać rozmowy, wizyty przedadopcyjne.
Ostrzegam przed panią zza Krakowa, od strony Zielonek, mieszkającą przy ruchliwej ulicy wg jej słów zrobiła wolierę, bo poprzedniego kota przejechało. W rzeczywistości informacja o wolierze jest tylko na potrzeby rozmowy z wydającym kota :evil:

o matko, Tweety :idea:

jak najszybciej nauczę się całej listy, którą Ty ostatnio sporządziłaś,
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt sie 15, 2008 15:28

kosma_shiva pisze:moich chorutkich koteszków tyż już mam :) Tylko mi kurcze dr W. wpisał długopisem imiona, które sam wymyślił
pomóż więc wybrac. nalpierw był Tommy i Tonka a teraz są Sony i Sara. Któro lepsze??

jak wpisał, to może zostawmy tak, jak dr je ochrzcił.:) a moje jakoś nazwal?

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt sie 15, 2008 16:16

Kosma_shiva, lista uaktualniona dla Ciebie:

- u mojej mamy 2,5 miesięczne biało-czarny Gizmo i czarna Bianka, baaaardzo mruczące
- u BeatySabry 8-miesięczny biało-bury Mufasa,
- u Miuti trzy buranie z Salwatorskiej ok 4-miesięczne, Matylda z nowotworem (już po pierwszej operacji - chociaż to ponoć już kotka Miuti), Wiedźminka i Dalma od umierającej p. Daneckiej i dwa buraski Gandalfy - ok 2,5 miesięczne i 3 buraski z Topolowej ok 2-miesięczne (płci jeszcze chyba nieznanej)
- u Noemik mamunia z dwoma maluszkami (nie wiem jaka płeć, ok 1,5 miesięczne?)
- u BarbAnn Kosma, 3-miesięczny z bezwładną łapką, biały z czarnym ogonkiem,
- u Ines Sheridan, 10 miesięcy czarno-biały z bezwładną przednią łapką, bo Fruzieńka ma dożywotni tymczas,
- u p. Kazi rude 5-miesięczne Wadim z Wasylem, burania Xenia, 3- miesięczna tri Kama oraz miesięczne Asher, Amir - rude kocurki, czarno-biały Aleks i tri koteczka Anda
- u kosma_shiva czarniutka Kasia, buraski Tommy i Tonia - w jakim wieku wiesz najlepiej
- u markopolo Maks z połamaną miednicą na szczęście już zrośniętą, około 1,5 roczny buranio :wink:

31? tylko? czy kogoś pominęłam?

a tak u p. Zosi 3 maluszki, bardzo chore, przywiezione z Bochni

czyli 34

Tweety

Post » Pt sie 15, 2008 18:15

Tweety pisze:Kosma_shiva, lista uaktualniona dla Ciebie:

- u mojej mamy 2,5 miesięczne biało-czarny Gizmo i czarna Bianka, baaaardzo mruczące
- u BeatySabry 8-miesięczny biało-bury Mufasa,
- u Miuti trzy buranie z Salwatorskiej ok 4-miesięczne, Matylda z nowotworem (już po pierwszej operacji - chociaż to ponoć już kotka Miuti), Wiedźminka i Dalma od umierającej p. Daneckiej i dwa buraski Gandalfy - ok 2,5 miesięczne i 3 buraski z Topolowej ok 2-miesięczne (płci jeszcze chyba nieznanej)
- u Noemik mamunia z dwoma maluszkami (nie wiem jaka płeć, ok 1,5 miesięczne?)
- u BarbAnn Kosma, 3-miesięczny z bezwładną łapką, biały z czarnym ogonkiem,
- u Ines Sheridan, 10 miesięcy czarno-biały z bezwładną przednią łapką, bo Fruzieńka ma dożywotni tymczas,
- u p. Kazi rude 5-miesięczne Wadim z Wasylem, burania Xenia, 3- miesięczna tri Kama oraz miesięczne Asher, Amir - rude kocurki, czarno-biały Aleks i tri koteczka Anda
- u kosma_shiva czarniutka Kasia, buraski Tommy i Tonia - w jakim wieku wiesz najlepiej
- u markopolo Maks z połamaną miednicą na szczęście już zrośniętą, około 1,5 roczny buranio :wink:

31? tylko? czy kogoś pominęłam?

a tak u p. Zosi 3 maluszki, bardzo chore, przywiezione z Bochni

czyli 34

:1luvu: dziękuje pięknie za listę. Mam tylko nadzieje, ze jak ktoś zadzwoni, lub przyjedzie to będę "twarda" jak trzeba :mrgreen:

PS. Nie mam pewności, ale pan Marek, to prócz buraska, który wrócił, to jest jeszcze chorutka Ela no i maluszek taki przepiuękny biało-czarny, albo czarno-biały porzucony na budowie, ok. 3,5 miesiaca :)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Nie sie 17, 2008 17:37

moje dzikuski już mruczą jak sie zapomną :1luvu:
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon sie 18, 2008 7:50

noemik pisze:
kosma_shiva pisze:moich chorutkich koteszków tyż już mam :) Tylko mi kurcze dr W. wpisał długopisem imiona, które sam wymyślił
pomóż więc wybrac. nalpierw był Tommy i Tonka a teraz są Sony i Sara. Któro lepsze??

jak wpisał, to może zostawmy tak, jak dr je ochrzcił.:) a moje jakoś nazwal?

kurczę przegapiłam Twoje pytanie :oops:

Nie twoich nie nazwał wcale nawet mi nie powiedział jakiej są płci :)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon sie 18, 2008 8:34

oki, jak Lulu pójdzie na sterylkę, to małe pójdą na przegląd.
:-) i się wszystkiego dowiemy.:-)

noemik

Post » Pon sie 18, 2008 8:44

noemik pisze:oki, jak Lulu pójdzie na sterylkę, to małe pójdą na przegląd.
:-) i się wszystkiego dowiemy.:-)

świetnie:)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto sie 19, 2008 12:39

WAŻNE !!

czy kots oddawał kotka ostatnio na Azory ?? Pani Barbara vel muza artystów Z. nie może go nadal męczyc!!
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto sie 19, 2008 12:58

?
Justyna, o co chodzi?
Nie oddawalam, co to za kot?[/code]

noemik

Post » Wto sie 19, 2008 13:16

noemik pisze:?
Justyna, o co chodzi?
Nie oddawalam, co to za kot?[/code]

kochana, ktoś dał kotka barbarze skandalistce
tu wątek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3401428#3401428
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto sie 19, 2008 21:10

rany Boga swiętego!!!!, nie wiem czy to nie ja, nie pamiętam jak miała na imię ale Azory i nazwisko na "Z" zgadza mi się :strach: Cały czas gryzło mnie w wątrobę, że tam coś jest nie tak mimo, że nie było się do czego przyczepić. Kot dwa dni później został odebrany, bo "się jej zgubił" a konkretnie znaleźliśmy go u niej w szafie, bo to Maks był

Tweety

Post » Wto sie 19, 2008 21:13

chyba ze ma juz nastepnego
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]