Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Westi pisze:moze nie fundacja...malo to kotow do wydania codziennie w gazetach, czy na slupach ogloszeniowych? Chyba siostra teraz najwiecej moze sie dowiedziec.
Przypomina mi sie historia cpuna rockmana Peta Doherty'ego, ktory tez uwielbia koty. Niestety jest skonczonym cpunem i ostatnio ktos w jego mieszkaniu znalazl zdechle z glodu koty, ktore on tam zostawil i gdzies sobie wyjechal w trase. Koty siedzialy pod drzwiami i do ostatnich swoich chwil czekaly. Oprocz tego na youtube jest filmik jak on i Amy Winehouse drecza nowonarodzone myszy. Oprocz tego gdzies czytalam, ze Pete eksperymentuje wstrzykujac narkotyki swoim kotom.
Tweety pisze:rany Boga swiętego!!!!, nie wiem czy to nie ja, nie pamiętam jak miała na imię ale Azory i nazwisko na "Z" zgadza mi sięCały czas gryzło mnie w wątrobę, że tam coś jest nie tak mimo, że nie było się do czego przyczepić. Kot dwa dni później został odebrany, bo "się jej zgubił" a konkretnie znaleźliśmy go u niej w szafie
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:rany Boga swiętego!!!!, nie wiem czy to nie ja, nie pamiętam jak miała na imię ale Azory i nazwisko na "Z" zgadza mi sięCały czas gryzło mnie w wątrobę, że tam coś jest nie tak mimo, że nie było się do czego przyczepić. Kot dwa dni później został odebrany, bo "się jej zgubił" a konkretnie znaleźliśmy go u niej w szafie
ale Tweety, ten koteczek jest u niej nadal!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości