Tweety pisze:Kosma_shiva, Twoje weneckie maluchy od p. Zosi od wczoraj w nowych domach:-)
o jejciu!!!!!!!!!!
ALE SIĘ CIESZĘ !!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Kosma_shiva, Twoje weneckie maluchy od p. Zosi od wczoraj w nowych domach:-)
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva, Twoje weneckie maluchy od p. Zosi od wczoraj w nowych domach:-)
o jejciu!!!!!!!!!!
ALE SIĘ CIESZĘ !!!!
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva, Twoje weneckie maluchy od p. Zosi od wczoraj w nowych domach:-)
o jejciu!!!!!!!!!!
ALE SIĘ CIESZĘ !!!!
ale musimy dać p. Zosi odetchnąć, zwłaszcza, że ma teraz na odkarmieniu 5-tygodniowe maluchy, trójeczkę w strasznym stanie. Natomiast gdy będą do niej dzwonić domki to ma podawać Twój nr telefonu i dlatego Twoim zadaniem jest być zorientowaną jakie koty są gdziei odpracowywać rozmowy, wizyty przedadopcyjne.
Ostrzegam przed panią zza Krakowa, od strony Zielonek, mieszkającą przy ruchliwej ulicy wg jej słów zrobiła wolierę, bo poprzedniego kota przejechało. W rzeczywistości informacja o wolierze jest tylko na potrzeby rozmowy z wydającym kota![]()
kosma_shiva pisze:moich chorutkich koteszków tyż już mamTylko mi kurcze dr W. wpisał długopisem imiona, które sam wymyślił
pomóż więc wybrac. nalpierw był Tommy i Tonka a teraz są Sony i Sara. Któro lepsze??
Tweety pisze:Kosma_shiva, lista uaktualniona dla Ciebie:
- u mojej mamy 2,5 miesięczne biało-czarny Gizmo i czarna Bianka, baaaardzo mruczące
- u BeatySabry 8-miesięczny biało-bury Mufasa,
- u Miuti trzy buranie z Salwatorskiej ok 4-miesięczne, Matylda z nowotworem (już po pierwszej operacji - chociaż to ponoć już kotka Miuti), Wiedźminka i Dalma od umierającej p. Daneckiej i dwa buraski Gandalfy - ok 2,5 miesięczne i 3 buraski z Topolowej ok 2-miesięczne (płci jeszcze chyba nieznanej)
- u Noemik mamunia z dwoma maluszkami (nie wiem jaka płeć, ok 1,5 miesięczne?)
- u BarbAnn Kosma, 3-miesięczny z bezwładną łapką, biały z czarnym ogonkiem,
- u Ines Sheridan, 10 miesięcy czarno-biały z bezwładną przednią łapką, bo Fruzieńka ma dożywotni tymczas,
- u p. Kazi rude 5-miesięczne Wadim z Wasylem, burania Xenia, 3- miesięczna tri Kama oraz miesięczne Asher, Amir - rude kocurki, czarno-biały Aleks i tri koteczka Anda
- u kosma_shiva czarniutka Kasia, buraski Tommy i Tonia - w jakim wieku wiesz najlepiej
- u markopolo Maks z połamaną miednicą na szczęście już zrośniętą, około 1,5 roczny buranio![]()
31? tylko? czy kogoś pominęłam?
a tak u p. Zosi 3 maluszki, bardzo chore, przywiezione z Bochni
czyli 34
noemik pisze:kosma_shiva pisze:moich chorutkich koteszków tyż już mamTylko mi kurcze dr W. wpisał długopisem imiona, które sam wymyślił
pomóż więc wybrac. nalpierw był Tommy i Tonka a teraz są Sony i Sara. Któro lepsze??
jak wpisał, to może zostawmy tak, jak dr je ochrzcił.a moje jakoś nazwal?
noemik pisze:oki, jak Lulu pójdzie na sterylkę, to małe pójdą na przegląd.i się wszystkiego dowiemy.
noemik pisze:?
Justyna, o co chodzi?
Nie oddawalam, co to za kot?[/code]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 108 gości