Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:Będzie dobrze![]()
dark-swan opowiedz pani o Czesiu, ktory przeszedł identyczną operację i jest teraz zdrowym, pięknym kocurem
dark_swan pisze:Wiem, wiem - i mam nadzieję, że uda sie obgadac, bo sami popatrzcie - lekarzez naszej lecznicy sa dla nas bardzo dobrzy, bardzo na pomagają, lecza nie raz za free - po porstu aniło, ale my juz mamy swoje długi - mamy 6 podopiecznych, z tego 15-letniego bardzo chorego psiaka, sunie z S.O.S (pomijając fakt, ze miała byc na płatnym tymczasie, a tymczasem echo), kaleką suńcie, malutkiego koteczka i co chwila się coś przewija. Lekarze bardzo nam pomagają (my za to odpracowywujemy) - pozwalają sie zadłużac, ale widzą, że Zezik ma dom, czy to by nie było przegięcie? coś na zasadzie 'Dasz palec, wezmą całą ręke'?
Ja to tak odczuwam, a mówie z fakturami mam złe doświadczenia...
Tutaj nasz wątek na dogomani http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... st10606103
jak ktoś chce, moze zajrzeć i zobaczyć, że sami rozliczamy się z każdego grosza - zresztą kociary jeżdżące na akcje (Bytom, Giszowiec, SCC, spotkanie w schronie) mnie tez znają lub kojarzą, wiec o pzekrętach mowy nie ma. Jesli daloby się ugadać tak z tymi rachunkami - rozliczenia bea, gdyby była jakas nadwyżka, to oczywiscie wróciłaby na konto fundacji, bo nie tylko Zezik jest potrzebujacy, a wręcz przeciwnie...
Wiecie o co mi chodzi?
Wiem, wiem - zasady... ja moze tylko tak głośno mysle, no ale dlugo w te kocki się bawie, zeby wiedziec jakie niekiedy z tego jajca smażone wychodzą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 617 gości