Zdzisia i Kornik - dama i łobuz - mamy funfla! foty s.74

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 05, 2008 14:09

Bry popołudniowe

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pt cze 06, 2008 4:55

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 06, 2008 6:29

Witanko talaaa i łobuziaki :D

Jakieś plany na weekend? Krówki idą na wypas ? :lol: :wink:
Miłego dzionka :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt cze 06, 2008 7:36

bry bry!

weekned zapowaida sie pół na pół...
w sobote od 7 do 20 w Sopocie - egzaminy :? az trzy!!!

niedziela wolna i moze wypasiemy krówki :D :roll:
napewno idziemy na nauke tanca... tego pierwszego tanca...

Kornik znów sika do pralki :(
juz nie wiem co z nim robic... sika normalnie w kuwete ale od czasu do czasu przypomina mu sie zeby pralke zasikac :(

kuweta czysciutka, zwirek zaakceptowany i bez zmian, lokalizacja kuwety bez zmian, wyniki bardzo dobre, tylko raz na dziesięc sik poza kuwete...
ekhm :evil:

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Pt cze 06, 2008 8:16

Raz na dziesięć, to bardzo dobry wynik Talaaa! Proszę się koteczka nie czepiać! W końcu każdy ma jakieś..te..no..zboczenia.. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 06, 2008 8:22

kalair pisze:Raz na dziesięć, to bardzo dobry wynik Talaaa! Proszę się koteczka nie czepiać! W końcu każdy ma jakieś..te..no..zboczenia.. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
racja to racja, poprostu Zdzisia nigdy tego nie robiła i nie robi, ona uznaje tyyylko kuwete... nawet jak raz poznym wieczorem zapomniałam zwirku nasypac :oops: :oops: :oops: to na samym początku było, to miaukała az mnie nad ranem obudziła... stała nad tą kuwetą i do niej miaukała "napełnij sie", wstałam, wsypałam zwirek i były i sioo i qp i znowu sioo... a Kornik mi lał strasznie na początku wszędzie, feliway pomógł na troche, teraz znowu zaczyna nawiedzac pralke :twisted:

talaaa

Post » Pt cze 06, 2008 9:59

bry :D

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt cze 06, 2008 10:51

Miiiiaaaauuuudobly :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 06, 2008 11:00

talaaa pisze:
kalair pisze:Raz na dziesięć, to bardzo dobry wynik Talaaa! Proszę się koteczka nie czepiać! W końcu każdy ma jakieś..te..no..zboczenia.. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
racja to racja, poprostu Zdzisia nigdy tego nie robiła i nie robi, ona uznaje tyyylko kuwete... nawet jak raz poznym wieczorem zapomniałam zwirku nasypac :oops: :oops: :oops: to na samym początku było, to miaukała az mnie nad ranem obudziła... stała nad tą kuwetą i do niej miaukała "napełnij sie", wstałam, wsypałam zwirek i były i sioo i qp i znowu sioo... a Kornik mi lał strasznie na początku wszędzie, feliway pomógł na troche, teraz znowu zaczyna nawiedzac pralke :twisted:

Żarty żartami,ale czy z Korniczkiem po za tym,że sobie siuśnie nie tam gdzie trzeba jest ok? To tylko względy emocjonalne? Może znowu spróbuj z tym felliwayem..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 06, 2008 11:46

kalair pisze:
talaaa pisze:

Żarty żartami,ale czy z Korniczkiem po za tym,że sobie siuśnie nie tam gdzie trzeba jest ok? To tylko względy emocjonalne? Może znowu spróbuj z tym felliwayem..

no dyfuzor juz od wczoraj wtyknięty :roll:
poza siuśkaniem jest ok

był trozke ciapowaty, pierwszej nocy zerwał mi okap kuchenny 8O teraz troche czasem spada, ale juz lepiej z jego orientacja w terenie :roll:

on był porzadnie kopnięty w pyszczek kiedys (rany miał wewnątrz, krew i ropka noskiem wyciekały...) ktos go takiego pod smietnkiem zostawił :oops:
teraz jeszcze mu czasem leci ropka z noska, ale juz sie goi ładnie... leci mu tylko jak przyleje w szybe noskiem w pogoni za gołębiami za oknem :? podraznia sobie poprostu, ciezko to sie leczy :?

Zdzicha juz go nie gania (no, czasem :oops: , ale bez jakiejs kociej przemocy i potem ją on gania wiec to raczej w ramach zabawy juz teraz), ja w zyciu nic mu nie zrobiłam 8O nie krzyknelam 8O co najwyzej goniłam jak uciekał z parówką lub innym miesem lub turlał pomidory po bezowym dywanie 8O

więc chyba ani jakis przezyc nie ma ani chory nie jest (ze względu na ten nos u weta jestesmy min raz na miesiąc... na przeglądzie), wyniki sioo bardzo dobre (miał trzy razy robione od kiedy jest u nas, a jest od marca)

talaaa

Post » Pt cze 06, 2008 12:18

To Korniczekjest kotkiem specjalnej troski! Tym bardziej należą mu się wyjątkowe względy. :wink:
Dla obu duże głaski Talaaa od cioteczki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 06, 2008 13:02

kalair pisze:To Korniczekjest kotkiem specjalnej troski! Tym bardziej należą mu się wyjątkowe względy. :wink:

za głaski dziękujemy - odwzajemniamy

a z ta specjalną troska oficjalnie jako pańcia - :evil: :evil: :evil:

mniej oficjalnie przyznaje w 100%-tach racje :roll:

talaaa

Post » Pt cze 06, 2008 13:31

talaaa pisze:
kalair pisze:To Korniczekjest kotkiem specjalnej troski! Tym bardziej należą mu się wyjątkowe względy. :wink:

za głaski dziękujemy - odwzajemniamy

a z ta specjalną troska oficjalnie jako pańcia - :evil: :evil: :evil:

mniej oficjalnie przyznaje w 100%-tach racje :roll:

He he..Dobrze, że podkreśliłaś tę oficjalność i nieoficjalność! :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob cze 07, 2008 8:54

Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie cze 08, 2008 7:30