Moderator: Estraven
racja to racja, poprostu Zdzisia nigdy tego nie robiła i nie robi, ona uznaje tyyylko kuwete... nawet jak raz poznym wieczorem zapomniałam zwirku nasypackalair pisze:Raz na dziesięć, to bardzo dobry wynik Talaaa! Proszę się koteczka nie czepiać! W końcu każdy ma jakieś..te..no..zboczenia..![]()
![]()
![]()
talaaa pisze:racja to racja, poprostu Zdzisia nigdy tego nie robiła i nie robi, ona uznaje tyyylko kuwete... nawet jak raz poznym wieczorem zapomniałam zwirku nasypackalair pisze:Raz na dziesięć, to bardzo dobry wynik Talaaa! Proszę się koteczka nie czepiać! W końcu każdy ma jakieś..te..no..zboczenia..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to na samym początku było, to miaukała az mnie nad ranem obudziła... stała nad tą kuwetą i do niej miaukała "napełnij sie", wstałam, wsypałam zwirek i były i sioo i qp i znowu sioo... a Kornik mi lał strasznie na początku wszędzie, feliway pomógł na troche, teraz znowu zaczyna nawiedzac pralke
kalair pisze:talaaa pisze:racja to racja, poprostu Zdzisia nigdy tego nie robiła i nie robi, ona uznaje tyyylko kuwete... nawet jak raz poznym wieczorem zapomniałam zwirku nasypackalair pisze:Raz na dziesięć, to bardzo dobry wynik Talaaa! Proszę się koteczka nie czepiać! W końcu każdy ma jakieś..te..no..zboczenia..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to na samym początku było, to miaukała az mnie nad ranem obudziła... stała nad tą kuwetą i do niej miaukała "napełnij sie", wstałam, wsypałam zwirek i były i sioo i qp i znowu sioo... a Kornik mi lał strasznie na początku wszędzie, feliway pomógł na troche, teraz znowu zaczyna nawiedzac pralke
Żarty żartami,ale czy z Korniczkiem po za tym,że sobie siuśnie nie tam gdzie trzeba jest ok? To tylko względy emocjonalne? Może znowu spróbuj z tym felliwayem..
kalair pisze:To Korniczekjest kotkiem specjalnej troski! Tym bardziej należą mu się wyjątkowe względy.![]()
Dla obu duże głaski Talaaa od cioteczki!
talaaa pisze:kalair pisze:To Korniczekjest kotkiem specjalnej troski! Tym bardziej należą mu się wyjątkowe względy.![]()
Dla obu duże głaski Talaaa od cioteczki!
za głaski dziękujemy - odwzajemniamy
a z ta specjalną troska oficjalnie jako pańcia -![]()
![]()
![]()
mniej oficjalnie przyznaje w 100%-tach racje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Lifter i 25 gości