Ciri pisze:moś pisze:Brawo kicor, brawo Hestia brawo Alma![]()
Także i ja do wiwawtów szczerze się przyłączam![]()
![]()
![]()
![]()
Też.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciri pisze:moś pisze:Brawo kicor, brawo Hestia brawo Alma![]()
Także i ja do wiwawtów szczerze się przyłączam![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękujęku_ma pisze:Witam i gratuluję.
I ja tam byłam miód i wino ... ee chciałam powiedzieć, że miałam wspaniałą okazję zobaczyć w niedzielę obydwa cudeńka własnoocznie i Kicorka też.![]()
Biały Kurczak trochę pyskował przy ocenie, a Alma spała zwinięta w kłębuszek w klateczce.
I widziałam też piękną "Futrzarkę" Marii D. oraz samą Marię D.
Koty cudne, napatrzeć się nie mogłam.![]()
Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam.
Pojawiłaś się jak meteor i znikłaśGeorg-inia pisze:Alma to mało sprzedana nie zostałaPaństwo, z którymi się umówiłam na wystawie (przyjechali po Saszę u mnie na DT) bardzo prosili, żebym - skoro znam Kicorka, może jakoś ją namówiła, że oni tak bardzo by chcieli Almę... ale Kicor twarda jak Roman Bratny była i Kurczaki w komplecie wystawę opuściły
A Desna - cudoTŻ mnie nie mógł od klatki odkleić
![]()
To Hestiamoś pisze:Kurcze, Alma ma gustowa bizuterie
Ja sobie wypraszam.Kicorek pisze:A z tą jazda po Łodzi to szczera prawda. Georg-inia, mokkunia, i kto jeszcze z Łodzi tu zagląda - ruch drogowy to wam chyba organizuje jakiś paranoik
ana pisze:Ja sobie wypraszam.Kicorek pisze:A z tą jazda po Łodzi to szczera prawda. Georg-inia, mokkunia, i kto jeszcze z Łodzi tu zagląda - ruch drogowy to wam chyba organizuje jakiś paranoik![]()
U nas som r o b o t y d r o g o w e![]()
Czy mieszkańcy stolycy wiedzom co to słowo znaczy![]()
Gratulacje dla trzech panienek
ana pisze:Ja sobie wypraszam.Kicorek pisze:A z tą jazda po Łodzi to szczera prawda. Georg-inia, mokkunia, i kto jeszcze z Łodzi tu zagląda - ruch drogowy to wam chyba organizuje jakiś paranoik![]()
U nas som r o b o t y d r o g o w e![]()
Czy mieszkańcy stolycy wiedzom co to słowo znaczy![]()
Gratulacje dla trzech panienek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1427 gości