Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 13, 2008 10:18

Niestety na fotki z kąpieli za póżno. Wszystko poszł głatko! KOt nie bronił sie, protestował tylko troche przy myciu łapek.Został wysuszony grzejniczkiem. W nagrode dostał wędzone szprotki które jak sie okazało uwielbia. Dziś sesja zdjęciowa.

Ranzes w czoraj przeżył przeprowadzke. Na początu sie bał, ale jak zobaczył że pani też tam zostaje to już sie uspokoił. Chyba mu sie podoba powierzchnie ma zdecydowanie wiekszą!!!!

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Nie kwi 13, 2008 16:46

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3009344#3009344
Marta i Emilka przeczytajcie koniecznie, błąka się ruda kotka w Sosnowcu ul. Sikorskiego

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie kwi 13, 2008 17:12

felinae pisze:Niestety na fotki z kąpieli za póżno. Wszystko poszł głatko! KOt nie bronił sie, protestował tylko troche przy myciu łapek.Został wysuszony grzejniczkiem. W nagrode dostał wędzone szprotki które jak sie okazało uwielbia. Dziś sesja zdjęciowa.

Ranzes w czoraj przeżył przeprowadzke. Na początu sie bał, ale jak zobaczył że pani też tam zostaje to już sie uspokoił. Chyba mu sie podoba powierzchnie ma zdecydowanie wiekszą!!!!

Czyli Rami juz na swoich stałych śmieciach wylądował:)To super.
Czekamy na fotki Mauryca i może Ramiego przecież kiedyś był też naszym bezdomniakiem

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie kwi 13, 2008 18:29

mar_tika pisze:
felinae pisze:Niestety na fotki z kąpieli za póżno. Wszystko poszł głatko! KOt nie bronił sie, protestował tylko troche przy myciu łapek.Został wysuszony grzejniczkiem. W nagrode dostał wędzone szprotki które jak sie okazało uwielbia. Dziś sesja zdjęciowa.

Czyli Rami juz na swoich stałych śmieciach wylądował:)To super.
Czekamy na fotki Mauryca i może Ramiego przecież kiedyś był też naszym bezdomniakiem

Tak, tak czekamy na fotki Ramzeska i Maurycego :lol:

terenia1

Post » Nie kwi 13, 2008 19:36

Bezczelnie wklejam zdjecia nie mojego autorstwa :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie kwi 13, 2008 20:06

:ok: :ok: :ok: , piękne są Hiltonowe maluszki :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 13, 2008 20:14

bubor pisze::ok: :ok: :ok: , piękne są Hiltonowe maluszki :1luvu:

Oj Bubor faktycznie piękne są te nasza maluszki dopiero teraz na zdjęciach widać ich urodę :lol:
Kurcze wiesz tak sobie teraz myslę, że na tym naszym spotkaniu w Sosnowcu to chyba 4 kobitki Cię zagadały :oops: trochę chyba nam wstyd :oops: ale tak to jest Z BABAMI :twisted: No i oczywiscie wielkie podziękowania z wiyztę Twoją z Asią w Sosnowcu i w naszym Hiltonie :lol: chyba nie ostatnią, ale może z mniej napiętym programem :roll:

terenia1

Post » Nie kwi 13, 2008 20:16

No i tak zapomniałam rozliczenie uzupełnione na 1-stronie, strasznie opóźnione, przepraszam, ale z czasem coś u mnie kiepsko ostatnio :oops: :roll:

terenia1

Post » Nie kwi 13, 2008 20:41

terenia1 pisze:Oj Bubor faktycznie piękne są te nasza maluszki dopiero teraz na zdjęciach widać ich urodę :lol:
Kurcze wiesz tak sobie teraz myslę, że na tym naszym spotkaniu w Sosnowcu to chyba 4 kobitki Cię zagadały :oops: trochę chyba nam wstyd :oops: ale tak to jest Z BABAMI :twisted: No i oczywiscie wielkie podziękowania z wiyztę Twoją z Asią w Sosnowcu i w naszym Hiltonie :lol: chyba nie ostatnią, ale może z mniej napiętym programem :roll:

Wcale nie czułem sie zagadany Tereniu :D , fajnie było sie z Wami spotkać i pogadać o tym i o owym :wink: oraz odwiedzić Hiltonowych podopiecznych ,
dzięki Wam mają szanse na nowe lepsze życie w kochających domkach. :D :D :D
Emiś , Tereniu1 , Mar_tiko jesteście :aniolek:

bubor

Post » Nie kwi 13, 2008 20:51

kochani miło nam było Was gościć:)W Hiltonie i wogóle.

Bubor piękne foty naszych podopiecznych:)
Zanim zdążyłam foty pomniejszyć aassiiaa foty wkleiła na wątek :twisted: Paskudna aassiiaa
A tak wogóle zapraszamy do Nas wszystkich .Kocie kuwetki do sprzątania gotowe ,a kocie malutkie mordki zawsze gotowe na dokarmienie:)
Zapraszamy chętnych

mar_tika

Post » Nie kwi 13, 2008 21:00

mar_tika pisze:Zanim zdążyłam foty pomniejszyć aassiiaa foty wkleiła na wątek :twisted: Paskudna aassiiaa

poszlam na latwizne :twisted:
zmniejsz i podeslij linki to wstawie zamiast tamtych te pomniejszone
8)

aassiiaa

Post » Pon kwi 14, 2008 0:48

A u mnie był ciężki dzień...

O 6 rano Kinia zaczeła rodzić... i mamy 8 nowych podopiecznych

3 czarne chłopaki
2 rudo - białe chłopaki
1 trikolorka
1 pręguska
1 buro - biała

Z jednym z czarnuszków nie wiem jeszcze co będzie... rodził się ostatni, błona, w której zazwyczaj rodza się maluchy pękła w drogach rodnych i maluch zachłysnął się wodami płodowymi. Odessałamgo strzykawą i wszytsko było ok... ale koło 17 usłyszałam z kojca straszne miauczenie i gulgotanie - okazało się, że to właśnie James się dusił. Mleko wychodziło mu noskiem, pysiem :? co się dało odessałam, resztę musiałam z niego wytrząsnąć. Najgorzej zniosła to wszytko Kinia, jak usłyszała, że mały tak płacze to wskakiwała mi na umywalkę, próbowała zębami wyrwać mi go z ręki a jak wyniosłam ją z łazienki, to myślałam, że drzwi rozwali :(

Mały jak na razie doszedł do siebie, nie gulgota, czysto oddycha, je ładnie i jest ruchliwy... mam nadzieję, że pozbiera się :roll:

Fotki wrzucę jutro.

A z dobrych wieści - Jordan zrobiła dziś sama do kuwetki kupkę :) Co udało mi się uwiecznić :lol:
Obrazek

A przy okazji znalazłam jeszcze fotki Maurycego i Misia
Obrazek Obrazek Obrazek
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pon kwi 14, 2008 13:13

Rośnijcie zdrowo maluszki :D ......... :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pon kwi 14, 2008 18:17

Ilosc podopiecznych wzrosla Wam drastycznie 8O

Kto chce przygarnac "zaocznie" maluszka?

Trzeba przeciez jakos pomoc dziewczynom nie :)

aassiiaa

Post » Pon kwi 14, 2008 19:54

a oto imiona malych

kurt kobain, john lenon, jimi hendrix, bob marley, james hetfield, amy lee, tori amos i yoko ono

zgadnijcie kto je wymyślił?Emila

Ja pierdziu ona to ma fantazję.
A czepiała się paskuda Maurycego :twisted:

mar_tika

[poprzednia][następna]