Jestem Zorek...Pulpecik już pół roku z nami ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 12, 2008 18:28

MarciaMuuu pisze:Jeżeli twój kot biega jak oszalały i jest jakiś taki naładowany...

to....

przestań za kare wystawiać go na balkon w czasie burzy :twisted:

:lol:

:ryk:

Który to się poskarżył :roll: :lol: :lol:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Sob kwi 12, 2008 18:29

Mereth pisze:
MarciaMuuu pisze:Jeżeli twój kot biega jak oszalały i jest jakiś taki naładowany...

to....

Nie zdradzam informatorów :evil:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Sob kwi 12, 2008 18:30

MarciaMuuu pisze:
Mereth pisze:

to....

Nie zdradzam informatorów :evil:

Zaraz zrobię prywatne śledztwo, mam obu podejrzanych pod ręką :lol: :lol:

Mereth

Post » Sob kwi 12, 2008 19:59

O.. jak ja bym chciała, żeby koty szalały OD 6 rano... O 6 rano to one idą spać, bo szalały od czwartej...

Witam w drugiej części :D Zastanawiam się, czy twoje chłopaki to się rzeczywiście tłuką, czy też uprawiają męskie kocie zapasy?? Tak się zastanawiam, bo mam taki właśnie problem... :D
Obrazek

theta

Od: Nie cze 10, 2007 13:49

Post » Sob kwi 12, 2008 22:30

theta pisze:O.. jak ja bym chciała, żeby koty szalały OD 6 rano... O 6 rano to one idą spać, bo szalały od czwartej...

Witam w drugiej części :D Zastanawiam się, czy twoje chłopaki to się rzeczywiście tłuką, czy też uprawiają męskie kocie zapasy?? Tak się zastanawiam, bo mam taki właśnie problem... :D

Witanko theta :wink:

Wiesz, jak słyszę, że Pulpi piszczy albo syczy na Zorka to wydaje mi się, ze się tłuką, ale często potem Pulpi goni Zorka no i nie wiem sama co o tym myśleć :roll: :wink:

Mereth

Post » Sob kwi 12, 2008 22:58

Mereth pisze:
theta pisze:O.. jak ja bym chciała, żeby koty szalały OD 6 rano... O 6 rano to one idą spać, bo szalały od czwartej...

Wiesz, jak słyszę, że Pulpi piszczy albo syczy na Zorka to wydaje mi się, ze się tłuką, ale często potem Pulpi goni Zorka no i nie wiem sama co o tym myśleć :roll: :wink:

Mam to samo!!! Widzę jak Horacy trzyma głowę Furia i po niej "pedałuje", potem są łapoczyny, potem Horacy się drze... a potem lata jeden za drugim... Furio łapie Horacego, pedałuje mu po głowie.. Horacy się drze.... (byłoby to znośniejsze, gdyby to nie była 4 rano). A spróbuj ich rozdzielić! Kocia tragedia. Leży jeden z drugim po o obu stronach drzwi i usiłuje wepchnąć łapki pod drzwi i miauczą do siebie... Bawią się czy sie tłuką kurcze flak????
Obrazek

theta

Od: Nie cze 10, 2007 13:49

Post » Nie kwi 13, 2008 7:43

DOBRY MERETH, ZORKU I PULPECIKU!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 13, 2008 13:10

dzień dobry

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pon kwi 14, 2008 6:22

brybry :D Mafio forumowa :wink:

MarciaMuuu

Post » Pon kwi 14, 2008 6:34

witamy Zorku Pulpeciku i ich Dużo!

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Pon kwi 14, 2008 6:38

DOBRY MERETH, ZORKU I PULPECIKU!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 14, 2008 6:40

theta pisze:
Mereth pisze:

Mam to samo!!! Widzę jak Horacy trzyma głowę Furia i po niej "pedałuje", potem są łapoczyny, potem Horacy się drze... a potem lata jeden za drugim... Furio łapie Horacego, pedałuje mu po głowie.. Horacy się drze.... (byłoby to znośniejsze, gdyby to nie była 4 rano). A spróbuj ich rozdzielić! Kocia tragedia. Leży jeden z drugim po o obu stronach drzwi i usiłuje wepchnąć łapki pod drzwi i miauczą do siebie... Bawią się czy sie tłuką kurcze flak????

Ciągle zadaję sobie to pytanie :roll: A to, że Pulpi syczy albo piszczy gdy Zorek go gryzie, to zawsze mnie przeraża bo wydaje mi się od razu, że się krzywda mu dzieje, zresztą po sobocie gdy Zorek pazurkami wbił sie w moje udo, wiem, że potrafi być groźny :roll: :twisted:
Ale dziewczyny postawiły tezę, że sierść amortyzuje to wszystko, więc dlatego tak mnie bolało, a Pulpiego może nie :roll:

Witanko kalair, sweet-a, MarciaMuuu, talaaa w poniedziałkowy poranek :D

Mereth

Post » Pon kwi 14, 2008 6:44

Dzień dobry Mereth, Zorku i Pulpeciku :)

TEż nigdy nie wiem, kiedy koty sie bawią, a kiedy już się biją :roll:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon kwi 14, 2008 6:47

Mam ten sam problem :oops:
Aczkolwiek wolę jak jest równowaga w tej "zabawie", a nie, że jeden cały czas przegrywa :twisted:

MarciaMuuu

Post » Pon kwi 14, 2008 7:11

Też się czasem zastanawiam, bo Iriska wygląda niekiedy na ewidentnie ....niezadowoloną... :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]