Kornik kontra szopomysz na wędce

a Zdzich ma szopomysz "gdzieś"
i leży tak do góry łapami obserwując wariata z szopomyszą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sweet-a pisze:i kto wygrał walke??
Mereth pisze:Piękne fotki![]()
Kornik naprawdę wygląda na łobuziaka, ale minki ma słodkie![]()
Mereth pisze:a Zdzicha jaka urocza kocia panienka![]()
talaaa pisze:Mereth pisze:Piękne fotki![]()
Kornik naprawdę wygląda na łobuziaka, ale minki ma słodkie![]()
te minki własnie mnie rozrbrajają, a w oczach ma tylko takie błyski... co tu jeszcze wykombinować...![]()
talaaa pisze:Mereth pisze:a Zdzicha jaka urocza kocia panienka![]()
dokładnie tak, panienka-księżniczka, chodzi tak zgrabnie i cicho ze wcale jej nie słychać, Kornik za to jak słońona tylko pogardliwie patrzy...
Mereth pisze:Cóż, w końcu to kobieta, nie ma się co dziwić, że patrzy tak na małolata co szaleje
talaaa pisze:Witamy!!!sweet-a pisze:i kto wygrał walke??
walka nieroztrzygnięta, szopomysz mi sie opiera stanowczo a jak juz ją mam, to Duzi siup i ciagna za wędke... tacy są! a potem chowają, nie wiem czemu... a ja bym tak całą noc z nią poganiał...
ale rano dzis dostalem znowubędzie akcja...
Kornik
sweet-a pisze:
Dzień dobry a my nie mamy takich zabawek na wędce mamy tylko na patyczka a jak się imi bawimy bo te patyczki się łamia już po 5 dniach, najwyżej 7 wytrzymuja![]()
Tysia i Musia
talaaa pisze:witamy serdecznie po weekendzie!
strat - na porządku dziennym, ani za mało, ani za dużo
Kornik musi do weta iść, nosek i oczka ropieją![]()
Juz mu przeszło, a teraz znowu![]()
jego byli Duzi musieli go kopnąć, lub jak go wyrzucili musiał być kopnięty, bo ma rane "wewnątrz" między lewym oczkiem a noskiem, i niby juz była zagojona, a teraz znowy mu wycieka z niej cos![]()
antybiotyki będą![]()
talaaa pisze:Pańcia nie wlazła na forum w weekend, bo mówi ze muszą jej oczka po całotygodniowej pracy odpoczywać od monitora...
idziemy rozrabiać, bo juz Duzi do pracy poszli![]()
Z&K
talaaa pisze:A mnie boli oczko jednoi czasem tak tre je łapką mocno, bo zły Duży mnie kopnął i wyrzucił z domu za to że urosłem i rozrabiałem
![]()
dzis moja nowa dobra Duza zaniesie mnie do lekarza, pewnie dostane te niedobre tabletki, nie dam sobie ich wcisnąć dobrowolnie, choc wiem ze Duza i tak jakos na szczescie mi je wcisnie podstępem, i wyzdrowieje![]()
Kornik
Mereth pisze:My też mamy wolną chatę![]()
Z & P
Mereth pisze:Będzie dobrze, wiesz ?MI jeszcze Duzi nic nie wpychali na siłę, ale Duża coś tam mówi, ze chyba mam zatkany nosek i że niedługo do weta trzeba będzie się przejść ale Pulpi miał zakraplane oczka i takie antybiotyki też mu dawali i teraz się lepiej czuje niż wtedy, więc zobaczysz, że będzie Ci po tym lepiej
![]()
Z & P
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Paula05, Silverblue i 82 gości