Moderator: Estraven
Kaprys2004 pisze:Witajcie po raz pierwszy.
Zajrzałam tu kilkanaście minut temu, prześledziłam dwutygodniową akcję Zuzi i Jej Przyjaciół i wielka - i mam nadzieję spełniona - radość na koniec. Trzymam kciuki razem z moimi ogonkami za nowy domeczek Matyldy.
Pozdrawiamy cieplutko!
Oby jak najprędzej trafila do domku swojego najlepszego. Piękna z niej koteczka. Buźkę ma słodką, i ta paleta barw, rodości jesienne, jednym słowem cudna. A co to za domek ja wypatrzył? Cieszę się że wyniki badań sa dobre.
non stop , utul/wygłaszcz/ucałuj Footra - są przepiękne 
myshka pisze::)![]()
![]()
non stop , utul/wygłaszcz/ucałuj Footra - są przepiękne
nieustającezuzia96 pisze:Wiem, że Mati to twarda kobitka, inaczej nie przetrwałaby na ulicy po tych wszystkich przejściach. Dzisiaj wyjęłam ją zza łóżka, żeby zakropić oczy i.....kiciunia poleżała na mnie 2 godziny![]()
![]()
a ja bałam się ruszyć, żeby jej nie spłoszyć. Nawet Alusia przyszła do nas i położyła się....w nogach
![]()
co u niej jest niespotykane.
A domek? Domek się zastanawia, czy podoła, czy potrafi sprawić, żeby kicia jeszcze raz uwierzyła w człowieka. Moją chyba jedyną obawą z kolei jest pies, który jest w tym domu, bo nie wiem, jak Mati zareaguje na psa. Nie znam jej przeszłości i nie wiem, czy ta urwana łapka nie jest np. sprawką psa.
Tak więc kciuki nadal są bardzo potrzebne...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek, sebans i 78 gości