Przy czym wielkie podziękowania dla Gamoń

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Marcelibu, na wątrobę możecie wspomagająco podawać Heppel w tabletkach (3 x dziennie, rozpuszczone w łyżeczce wody i w pysio
gamoń pisze:Cóż ciotki...
Pewnie powinnam powiedzieć że się cieszę...
Ale jest mi smutno...
Meo jest juz u mnie tak długo że bardzo się pokochalismy. I jak pomyslę, że muszę zamienić tego wspaniałego przytulaka na Pegi złosliwca - kontkę TZ która strasznie mnie nie lubi bo jest o Miśka zazdrosna to mi się łzy zbierają. A do tego jeszcze tak daleko. nie będę mogła go odwiedzić...
No dobra wyżaliłam się a teraz sprawozdanie: Smierdziuch jest Panem gromady i bije psy po nosach jak mu zaleza za skórę, ma ich w głebokim poważaniu. Jak się nie mam czasu z nim pobawic kiecy ON CHCE to mnie gryzie w rękę i przygląda mi sie bezczelnie ze stołu czy juz mnie nam ówił czy wyraził się jeszcze za mało ekspresyjnie. Chwała Bogu ld suche mu wchodzi bo był taki moment że chciał jeść tylko mięso i odganiał psy od miski żeby im wyjeśc a Pani Doktor zabroniła. Puszki przeżarły sie dokumentnie, nie chce ich nawet polizać. sika faktycznie zdecydowanie mniej. jest pierwszym muchożercą i nowy DT musi uważać na okna bo on próbuje juz polować na ptaki i owady, wczoraj miał pierwsze spotkanie bliższego stopnia z szybą, bo chciał zjeśc wróbelka na parapecie. A tak pozatym Pan poduszki śpi pod kołdrą i wcale nie daje się zwalic z wyrka jak chce pościelić łóżko. W zachowanu to z niego jeszcze Jurny chłop jest a nie jakaś tam ciepła klucha
Marcelibu pisze:Z tego wynika, że coś jest z wątrobą mocno nie tak... Wetka nawet podejrzewa nawet nowotwór, może jakiś zastój w drogach żółciowych... Trzeba zrobić USG na cito u dra Marcińskiego. I koniecznie Ornipural na wątrobę osłonowo, bo Meo nic nie można do pysia zapodać - widziałam go w akcji. Naprawdę, broni się lew, wypluwa i ten Esslive (odpowiednim Essnetiale Forte) jest nie do zapodania.
Kciuki poproszę. Mocne naprawdę...
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Z tego wynika, że coś jest z wątrobą mocno nie tak... Wetka nawet podejrzewa nawet nowotwór, może jakiś zastój w drogach żółciowych... Trzeba zrobić USG na cito u dra Marcińskiego. I koniecznie Ornipural na wątrobę osłonowo, bo Meo nic nie można do pysia zapodać - widziałam go w akcji. Naprawdę, broni się lew, wypluwa i ten Esslive (odpowiednim Essnetiale Forte) jest nie do zapodania.
Kciuki poproszę. Mocne naprawdę...
Marcelibu...osłonowo jak osłonowo...może tę wątrobę trzeba leczyć?
Heparegen...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości