Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Nasza Duża nie dość, że ciągle ostatnio w domu siedzi to też oszalała na punkcie Głowna. No i my w naszym wątku też prosimy o głosy. Bo większość z nas jest ze schronisk różnych, więc wiemy, że to nie bajka.
A my też głodujemy, bo od kilku dni wyliczają nam karmę, bo niby znowu przytyliśmy. Tylko Cardas może jeść wszystko, bo on ponoć ciągle rośnie![]()
Pozdrawiamy Was
Leoś, Shibasek, Bunia i Co-Carduś
B-dur pisze:Ja uprzejmie donoszę Kociamo, że Bungo pojechała pomieszkać w Hiltonie Czitki, czego niemiernie jej kilka osób zazdrości![]()
W drodze powrotnej miała misję specjalną (ustalała stan poprawy naszego kolejnictwa sprawdzając, czy w dalekobieżnych toaletach znajduje się papier toaletowy).
Misja zakończyła się sukcesem i Bungo szczęśliwie powróciła do domu![]()
A dziś spotyka się m.in. ze mną i musi się na to spotkanie przygotować psychicznie, bo ja jestem denerwująca 8)
B-dur pisze:Ja uprzejmie donoszę Kociamo, że Bungo pojechała pomieszkać w Hiltonie Czitki, czego niezmiernie jej kilka osób zazdrości![]()
W drodze powrotnej miała misję specjalną (ustalała stan poprawy naszego kolejnictwa sprawdzając, czy w dalekobieżnych toaletach znajduje się papier toaletowy).
Misja zakończyła się sukcesem i Bungo szczęśliwie powróciła do domu![]()
A dziś spotyka się m.in. ze mną i musi się na to spotkanie przygotować psychicznie, bo ja jestem denerwująca![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, pibon i 85 gości