Jana pisze:Czy te koty, będące pod opieką jopop, wzięła pod swoje skrzydła Nasza Szkapa? I będą "wliczane" do kotów fundacyjnych?
Amica pisze:Dołączam się do pytania Jany. Czy ten DT na wsi do NSz?
To nie NSz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Czy te koty, będące pod opieką jopop, wzięła pod swoje skrzydła Nasza Szkapa? I będą "wliczane" do kotów fundacyjnych?
Amica pisze:Dołączam się do pytania Jany. Czy ten DT na wsi do NSz?
Yzalbe pisze:A jak maja wygladac wplaty do lecznicy? (Bolilapka?). Bo ja tak sie zastanawiam nad zorganizowaniem takiej malej zbiorki u mnie w biurze... (Pomysl zaczerpniety od Shishki, ktora chce zorganizowac zbiorke na koty w swojej szkole).
genowefa pisze:Jana pisze:genowefa pisze:Amica pisze:Czy ten DT na wsi to NSz?
Z tego co mi wiadomo koty (na razie sztuk dwie) pojechały w okolice Wrocławia.
Do Kietlina?
Aż takich dokładnych informacji nie posiadam, musimy poczekać, aż jopop w necie pojawi.
Jana pisze:genowefa pisze:Jana pisze:genowefa pisze:Amica pisze:Czy ten DT na wsi to NSz?
Z tego co mi wiadomo koty (na razie sztuk dwie) pojechały w okolice Wrocławia.
Do Kietlina?
Aż takich dokładnych informacji nie posiadam, musimy poczekać, aż jopop w necie pojawi.
No i
jopop pisze:Dziki (Bezciapka i Biały) - siedzą razem, umówiłam się na przekazanie ich do innego DT na najbliższy tydzień. Żal mi ich, bo gdyby nie przeciążenie domków, to możnaby je do człowieka przekonać. Ale trudno - pojadą na wieś.
Aleksandra59 pisze:Jak jutro się wyrobię to podjadę na Ursynów i wpłacę cuś.
Jana pisze:Czy do lecznicy można wpłacać tylko gotówkę? Nie można na konto?
I jeszcze - w moim pytaniu o "opiekę" NSz nad kotami od jopop nie tyle chodziło o fizyczne zajmowanie się, a o to, czy te koty będą wciągnięte na listę kotów, którym pomocy udzieliła Nasza Szkapa (czyli czy będą figurować w jej statystykach).
Użytkownicy przeglądający ten dział: annso, kasiek1510, squid i 61 gości