UMARŁAM NA ZACHWYT!!!
Kicor jak możesz się tak znęcać nad moimi biednymi oczami!?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szkoda, myślałam, że się poznamy osobiścierobi pisze:a ja tak chciałam was zobaczyć na wystawie, a tu się okazało, że w ten weekend mam szkołęno i bania
Jednym za mało, innym za dużo... jak tu wszystkim dogodzić?Fri pisze:Kicor jak możesz się tak znęcać nad moimi biednymi oczami!?
Dziewczyny, najbardziej obrażonych nie wstawiałamagacior_ek pisze:Hrabina zgodziła się na te zdjęcia tylko ze względu na Hestię![]()
![]()
Widac to po jej minie..
Ona się tak słodko obraża
Nie wyobrażaj sobie, tylko przyjdź zobaczyćredaf pisze:Już sobie wyobrażam gacopyrzątko na tle błękitu z cekinami
Kicorek pisze:Nikt nie docenił zdolności małej łobuzicy![]()
Czyżbym tylko ja trwała w błędnym przekonaniiu, że ona jest grzeczna, a inni nie mieli złudzeń?
Kicorek pisze:Dzień dobry![]()
zuniu, oferujesz nocleg w kwietniu?
Na razie kręcę się głównie po Warszawie, jako osobie niezmotoryzowanej jest mi tak znacznie łatwiej.
czarna.wdowa pisze:Kicorek pisze:Dzień dobry![]()
zuniu, oferujesz nocleg w kwietniu?
Na razie kręcę się głównie po Warszawie, jako osobie niezmotoryzowanej jest mi tak znacznie łatwiej.
Rozumiem że jak zorganizujemy nocleg w Olsztynie to zawitasz do nas z gacorzątkiem![]()
Kicorek pisze:smil, nie kracz, bo zaraz redaf przyleci i rzuci się na mnie jak głodny sęp ;)
Zwłaszcza KitkaFluszakPluszak pisze:Zdjęcia jak zwykle cudowne, ale myślę,że to zasługa kotów głównieBo tak profesjonalnie pozowały
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości