Książe Kenaz,Wojtek Zbój i Trzeci Sflaczały-Koci SajgonII :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2007 22:29

O Anieli Pańscy :( :( :( Nie tych ()*^%$^%@#%$@ poskręca i powygina :evil: Wiem jakie to przykre uczucie po włamaniu, bo przeżyłam. I nie o straty materialne tu chodzi, a o normalne poczucie własnego bezpieczeństwa
:( Jak się pozbierasz, odnowisz sprzęt to odezwij się, a my tu na Ciebie i Twoje futrzaki poczekamy, bo Was lubimy :roll:
Trzymaj się i wracaj :wink:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob sty 26, 2008 19:39

Wyciągnę wątek na "światło dzienne", bo zniknął w pomrokach forum :roll:
Często zastanawiam się co się stało, dlaczego od tak dawna nie ma żadnych wieści :( Kamciok odezwij się proszę :wink:
A może ktoś coś wie :?: Kasiu D. :?:

barba50

Post » Nie sty 27, 2008 1:14

barba50 pisze:Wyciągnę wątek na "światło dzienne", bo zniknął w pomrokach forum :roll:
Często zastanawiam się co się stało, dlaczego od tak dawna nie ma żadnych wieści :( Kamciok odezwij się proszę :wink:
A może ktoś coś wie :?: Kasiu D. :?:

Nie mogę się dodzwonić do kamciok...
Spróbuję poszukac jej przez naszą-klasę.pl .....

edit:
Już ją znalazłam na NK i wysłałam maila.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Nie sty 27, 2008 14:39

Ja też tęsknię :roll:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Nie sty 27, 2008 17:38

Dodzwoniłam się do kamciok!!!!!!!!! :D :D :D

Z kotami wszytsko ok, kamciok będzie miała w przyszłym tygodniu internet w domu i obiecała powrócić do kontynuowania wątku...

Na razie przysłała mi MMSem fotki Wojtka i Kenaza.

Jeśli ktoś sobie życzy- mogę przesłać tylko poprosze nr telefonu na pw.

Wojtunio rządzi. Jest capo di tutti capii. I najszybciej dojrzewa. Za 2 tyg. straci jajka bo już czas...

Student-Jazon jest najbardzej rozpuszczonym kotem w kosmosie. Wolno mu absolutnie wszystko...
Resztę opowie kamciok... 8)
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Nie sty 27, 2008 21:52

Oto wielka radość dla sympatyków tego wątku - pierwsze aktualne fotki Kenaza i Wojtusia uzyskane dzięki Kasi_D drogą MMSową :D
Obrazek .

Z niecierpliwością czekam na Kamciok i jej opowieść.
Mój kot Kamciokowi bardzo dużo zawdzięcza - bo jest jeszcze bardziej kochany niż by był, gdyby nie A................
Obrazek

graszka-gn

Post » Nie sty 27, 2008 22:34

graszka_gn pisze:Oto wielka radość dla sympatyków tego wątku - pierwsze aktualne fotki Kenaza i Wojtusia uzyskane dzięki Kasi_D drogą MMSową :D
Obrazek .

Z niecierpliwością czekam na Kamciok i jej opowieść.
Mój kot Kamciokowi bardzo dużo zawdzięcza - bo jest jeszcze bardziej kochany niż by był, gdyby nie A................

się cieszę bardzo, że te MORDY widzę :wink:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Nie sty 27, 2008 22:35

Hmmmm...co ta kamciok mi przysłała...
To drugie to nie jest zdjecie Wojtusia...
Wojtuś wygląda inaczej:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65 ... &start=135

Kamciok ma teraz 3 koty, miała u siebie miot kociaków z jakiejs piwnicy czy garażu i jednego sobie zostawiła... i chyba to jego fotkę wysłala mi zamiast wojtkowej... :roll:
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Nie sty 27, 2008 23:08

Ha :D Najważniejsze, że doczekałam się wieści o Kamciok i ferajnie :roll:
Teraz już na spokojnie poczekamy na relację :lol:
Kasiu - dziękujemy :D

barba50

Post » Nie sty 27, 2008 23:09

Też mi coś nie pasowało, ale trudno :lol:
To są pierwsze wieści trochę jak "z tamtego świata"...... mają prawo być przekłamane :wink:
A dzięki temu niechcący poznaliśmy "Trzeciego" :D
Ostatnio edytowano Pt lut 01, 2008 19:12 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

graszka-gn

Post » Pon sty 28, 2008 7:06

koty piekne a ze sa w trojke to jeszcze lepiej dla nich :D

takze czekam az kamciok bedzie miala neta.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lut 04, 2008 23:00

Witam Kochane Wszystkie:)
Od razu przepraszam i korzę się jak mogę ale wszelkiego rodzaju przeciwności losu sprawiły że dopiero dotarłam do cywilizacji a w dodatku jeszcze śpię więcej niż 3 godziny co dodatnio wpływa na możliwość zbierania myśli:P

Tak jak Kasia D doniosła:) ROZMNOŻYLIŚMY SIĘ :)
I jest nas już czworo. Opowiadać o sobie nie będę jako że jestem jednostką najmniej znaczącą w całej gromadzie- czyli- ja tu ciągle "tylko" sprzątam ;)- za to Panowie nie zawiodą- w domu spokojnie jest... nigdy...

Przede wszystkim chwalę się Przystojniakami, bo zdjęcia mmsowe były średniej jakości a tu blask, szyk i styl... (tzn dziś styl mniejszy bo Wojciech chlusnął kubkiem kawy na zaspanych Trzeciego i Kenaza - toteż Trzeci jest zdezorientowany a Kenaz ma przepisowego irokeza... a mamy umowę że koty pierze się raz w miesiącu a co kilka dni uskutecznia tylko szybkie przepierki...tak, dalej świnią się jak prosięta...)

Odsłona pierwsza:

Wojtek, głowa rodziny. Przypominam sobie chwilę kiedy Kasia D przyniosła mi małe przestraszone kocię a potem interweniuję - bo znowu bije po głowie naszego zaprzyjaźnionego owczarka zaprzyjaźnionej cioci psiaro kociary...

On się nie obraża...On DOCHODZI SWOICH PRAW OD RAZU...auć...

Obrazek

I zajmuje ex-mój fotel...

Obrazek

Kenaz, jest piękny i doskonale o tym wie. Mało kto jest godzien jego uwagi, tylko nieliczni wybrańcy losu dostąpili zaszczytu awansu na stanowisko kociskowego siedziska, bądź drapaczki. Obraża się sporadycznie tylko dlatego że jego pozycja wymaga bycia "ponad wszystko". Psa traktuje jak powietrze.
(na zdjęciu po dalekiej podróży w najgłębsze zakamarki zakamarków- plus kota- zbiera kurze i nie karze sobie za to płacić----- o kulkach na szyi osobna historia- i pewnie i tak mi nie uwierzecie;) )

Obrazek

Kocia Premiera !!!

Trzeci , najmłodszy w rodzinie trafił do nas z zimnego garażu. Nie pozwalał się przytulać, nie lubił bliskości i był ciągle przestraszony. Teraz trzeci to największa przylepa w domu. Mam podejrzenie że wlamywacze plądrowali mi dom a on mruczał i ocierał się o ich nogi. Nie mruczy tylko kiedy je, pije, śpi albo korzysta z kuwety- właściwie kiedy korzysta to też czasem mruczy. Robocze imię Flak. Bo pod wpływem dotyku zamienia się w luźną plastyczną masę zebraną w całość workiem kudełków. Trzeci jest uosobieniem fajtłapowatości i średniego mówiąc delikatnie ilorazu inteligencji. Co dodaje mu tylko uroku. Nie obraża się bo nie umie. Nie złości bo nie umie. Za to chodzi po chałupie i grucha. Coś jak gołębie z lubelskiej starówki. Mimo sędziwego wieku 5 miesięcy dalej poluje na własny ogon, łapy i COŚ-co to to COŚ nie wiem bo widzi to tylko on. Istnieje podejrzenie że ma wymyślonego przyjaciela. ... Z psem dogadują się rewelacyjnie ze względu na 100% zgodność charakterów. Pies jest duży i miękki czyli da się wtulić i mruczeć. Pies pozwala obgryzać sobie ogon i nie bije za to po głowie jak moje chłopaki. Pies jest sierotą więc swój do swego ciągnie.

Obrazek

Witamy, obiecujemy nie znikać i przesyłamy głaski dla innych Najwspanialszych :)

Dobranoc :)

kamciok

Od: Pt sie 24, 2007 15:23

Post » Pon lut 04, 2008 23:07

O jeeeny kogo moje oczęta zmęczone widzą! Witaj kamciok, miziaki dla chłopaków, podwójne dla nowego, a co!

Czy ja dobrze zrozumiałam, że masz w domu też psa???

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon lut 04, 2008 23:07

wow... nareszcie wróciłaś... :D

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon lut 04, 2008 23:15

To ja się przywitam... już nie jako pierwsza, jak widzę :wink:
Wątek doczytałam swego czasu, chłopaków poznałam, potem czekałam z niecierpliwością na wiadomości... i są :D
Oby jak najwięcej :)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

[poprzednia][następna]