Georg-inia pisze:Sis pisze:dziewczyny, grypa mnie rozłożyła. na weekend szykuje się leżenie w łóżku........
ja już się wykichałam, mięso nabyłam, będę jutro.
No to może tajemnicę nam w końcu zdradzisz Inguś
Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:Sis pisze:dziewczyny, grypa mnie rozłożyła. na weekend szykuje się leżenie w łóżku........
ja już się wykichałam, mięso nabyłam, będę jutro.
Georg-inia pisze:
No i razem z CoolCaty opuściła dziś schronisko Dalia. Łysol, ale Ci się trafiło
Ostatnio rozmawiałam o Dalii z Jolą, pytałam o nią, Jola mówiła mi, że oprócz tego grzybska wstrętnego i łysych placków mała ma jeszcze biegunki, no załamałam się po prostu, bo kot w takim stanie to ma prawie zerowe szanse na adopcję.
CoolCaty pisze:Inguś, Salma ma 6 miesięcy, a druga czarnulka - ta z kartonu - ma około 8 miesięcy.

pisiokot pisze:p.s. a ciotka CoolCaty w środę kategorycznie stwierdziła, że ona już żadnego kociego tymczasa nie weźmie, bo się na psy przerzucaHa, ha
pisiokot pisze: p.s. a ciotka CoolCaty w środę kategorycznie stwierdziła, że ona już żadnego kociego tymczasa nie weźmie, bo się na psy przerzucaHa, ha
Sis pisze: Czy to znaczy, że Arti, Seweryn i Masza poszły do domu? Można je usunąć z bazy kotów na stronie schroniska?
Sis pisze: Czy jest Dymny w 1? W tygodniu jedna pani miała go zabrać. Pytam, bo inna pani też się o Dymnego pytała.
Sis pisze:To uroczyście usuwam ogłoszenia Maszy, Artiego, Dymnego, Seweryna.
Jakby cuś, zachowuję kopie.
Czy macie propozycje, kogo zaznaczyć teraz jako potrzebującego?
Sis pisze:ok, zaznaczam Maciusia i Basię - żal mi tej koteczki...
ogłoszenie Maciusia poprawione.
Basia jest w szpitalu, ma na uchu grzyba, że hej
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 44 gości