Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:Kasia_1991 pisze:catawba pisze:to może Kacper też się nagłośni po kastracji...![]()
![]()
Benek lepiej już nie, bo się w ogóle spać nie da![]()
a tak swoją drogą, od pół godziny siedzę na stronie zwierzakowa i próbuję zkonstruować jakieś zmyślne zakupy..
żarcia, by starczyło na miesiąc.. żwirku.. też w zapasie.. i takie inne..
trudne wybory
Ja tez kombniujewrrrrrrr ciagle te koszty przesylki drogie, taniej mi wyjdzie jak podjade do zoologicznego
dlatego ja zaopatruję się w żarełko i żwirek na cały miesiąc, raz w miesiącu robiąc duże zakupyprzesyłkę mam za darmo.
do tego, co miesiąc - półtora, muszę kupić 15 kg karmy dla Pokera (psa), więc znów darmowa przesyłka. więc jak dla kotów czegoś zapomnę, to przyjdzie z psim![]()
do zoologicznego zachodzę tylko po przysmaki albo spontaniczne zachcianki
Kasia_1991 pisze:catawba pisze:Kasia_1991 pisze:catawba pisze:to może Kacper też się nagłośni po kastracji...![]()
![]()
Benek lepiej już nie, bo się w ogóle spać nie da![]()
a tak swoją drogą, od pół godziny siedzę na stronie zwierzakowa i
próbuję zkonstruować jakieś zmyślne zakupy..
żarcia, by starczyło na miesiąc.. żwirku.. też w zapasie.. i takie inne..
trudne wybory
Ja tez kombniujewrrrrrrr ciagle te koszty przesylki drogie, taniej mi wyjdzie jak podjade do zoologicznego
dlatego ja zaopatruję się w żarełko i żwirek na cały miesiąc, raz w miesiącu robiąc duże zakupyprzesyłkę mam za darmo.
do tego, co miesiąc - półtora, muszę kupić 15 kg karmy dla Pokera (psa), więc znów darmowa przesyłka. więc jak dla kotów czegoś zapomnę, to przyjdzie z psim![]()
do zoologicznego zachodzę tylko po przysmaki albo spontaniczne zachcianki
tak z ciekawosci ile cie kosztuje utrzymanie dwoch futer?
moze moim sprobuje cos zamowic raz w miesiacu
a to poczt,ą czy kurieremcatawba pisze:sweet-a pisze:a gdzie to kupujesz
a skąd takie oczy![]()
kupuję to przez internet na www.zwierzakowo.pl
sweet-a pisze:a to poczt,ą czy kurieremcatawba pisze:sweet-a pisze:a gdzie to kupujesz
a skąd takie oczy![]()
catawba pisze:sweet-a pisze:a to poczt,ą czy kurieremcatawba pisze:sweet-a pisze:a gdzie to kupujesz
a skąd takie oczy![]()
kurierem. bardzo szybka przesyłka, jeszcze się nie zawiodłam.
sweet-a pisze:catawba pisze:sweet-a pisze:a to poczt,ą czy kurieremcatawba pisze:sweet-a pisze:a gdzie to kupujesz
a skąd takie oczy![]()
poprostu wyobraziła sobie listonosza z taka "paczuszką"
![]()
![]()
![]()
niech się ćwiczycatawba pisze:sweet-a pisze:catawba pisze:sweet-a pisze:a to poczt,ą czy kurieremcatawba pisze:sweet-a pisze:a gdzie to kupujesz
a skąd takie oczy![]()
![]()
![]()
![]()
aaa.. w sumie, raz paczka ważyła ponad 40 kg, a kurier znalazł nas w stajni, skąd do nas jest trochę metrów... TŻ z trudem to doniósł
sweet-a pisze:niech się ćwiczycatawba pisze:sweet-a pisze:catawba pisze:sweet-a pisze:a to poczt,ą czy kurieremcatawba pisze:sweet-a pisze:a gdzie to kupujesz
a skąd takie oczy![]()
![]()
![]()
![]()
aaa.. w sumie, raz paczka ważyła ponad 40 kg, a kurier znalazł nas w stajni, skąd do nas jest trochę metrów... TŻ z trudem to doniósł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 79 gości