Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Zoruś, a co to ten Gwiazdor? Nam prezenty przynosi Aniołek. Nie jestem pewna, ale chyba jakieś myszki i piłeczki dostaniemy
MaryLux pisze:Zoruś, to do mnie Gwiazdor na pewno nie przyjdzie, bo ja nie mam komina. A tak w ogóle to co to jest komin
![]()
![]()
![]()
Oczywiście, że my jesteśmy grzeczni. A jakbyśmy nie rozrabiali, to nasze Duże by myślały, że jesteśmy chorzy i wołałyby Doctorro. I zamiast kupić nam zabawki, to dawałyby pieniążki temu Kujakowi
Mereth pisze:MaryLux pisze:Zoruś, to do mnie Gwiazdor na pewno nie przyjdzie, bo ja nie mam komina. A tak w ogóle to co to jest komin
![]()
![]()
![]()
Oczywiście, że my jesteśmy grzeczni. A jakbyśmy nie rozrabiali, to nasze Duże by myślały, że jesteśmy chorzy i wołałyby Doctorro. I zamiast kupić nam zabawki, to dawałyby pieniążki temu Kujakowi
Inuś, my też nie mamy komina ( ja trochę też nie wiem co to jest), ale nasz blok niby ma, zresztą kiedys przyszedł do nas pan Kominiarz sprawdzić coś tam ( trudna nazwa dla mnie
), to może Gwiazdor się robi taki malutki i cieniutki i przechodzi przez te otworki w ścianach co je kominiarz sprawdzał?
![]()
A może sprawdzał czy Gwiazdor tamtędy przejdzie ?![]()
No więc jak nie dałby rady kominem to słyszałam, że zostawia prezenty na parapecie, albo jak się bardzo spieszy na przykład-pozdrawiam z nadzieję na prezenty, czeo i Wam zyczę -Kropunia
Zorek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości