Kicia lubi wspinać się na meble....typowa kotka:) Dzisiaj zasnęła na tej niższej szafce i całe szczęście,
bo po przebudzeniu chyba chciała iść i spadła z szafki tak mnie przestraszyła ale i sama chyba nie bardzo wiedziała co z nią się stało. Było to rano i jak do tej pory szafki omija z daleka.
Dzisiaj zrobiło się u nas zimno, wiał taki nieprzyjemny wiatr. Kicia lubi przesiadywać na balkonie. A dzisiaj to istne wariactwo wychodziła posiadziała kilka chwilek i szybko do domu... za moment znowu miaukoli, żeby ją wypuścić .... i tak w koło nic nie dała mi zrobić:)
Aniu Dziękuję Ci bardzo... zrobię jej jakieś zdjęcie przy świątecznych porządkach, (bo Kicia zawsze mi we wszystkim pomaga) i podrzucę Ci tylko syn pożyczył koledze aparat to może jutro odda Pozdrawiam
dzisiaj miałysmy z Kicią ciężki dzień. Była moja mamusia z wizytą no i oczywiście nic jej się nie podoba. A, że Kicia chodzi po stole (mnie to wogóle nie przeszkadza), a to za często chce wychodzić na balkon i zimno wpuszcza, a to mocno nabrudziła żwirkiem z kuwety...och A tu święta za pasem i to wspólnie z moją mamą nie wiem jak to wytrzymam . I dlatego najlepiej lubię zwykłe dni, wtedy sobie żyjemy tak, jak chcemy