Zmobilizowalam sie wczoraj do zrobienia albumiku moich kotow - tak wiec, jak macie ochote zajrzec, to zapraszam. Trzeba kliknać w opcje www przy moim profilu (obok opcji PW i Profil).
Watku nie zakladam, bo przyjemniej sie rozrabia u kogos

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ze Milusi nie chciala dac, to rozumiemFemka pisze:
Najbardziej mnie zaniepokoiło, że Duża w zielonym nie chciała dać Milusi żadnego zaszczyku. Obawiam się o kondycję wetki. Wszak dzień bez zaszczyku to dzień stracony.![]()
![]()
![]()
skaskaNH pisze:Ze Milusi nie chciala dac, to rozumiemFemka pisze:
Najbardziej mnie zaniepokoiło, że Duża w zielonym nie chciała dać Milusi żadnego zaszczyku. Obawiam się o kondycję wetki. Wszak dzień bez zaszczyku to dzień stracony.![]()
![]()
![]()
Ale ze Tobie odpuscila cocarboxylaze, to juz mnie zaczyna niepokoic
![]()
Pisz mi zaraz, co to za Sebastian, ze takie serducha w oczach Ci wyskoczyly?![]()
Bo nie wiem, czy mam juz kiecke na wesele szykowac![]()
Gattara - Niunia and co. dziekująTez jestem ciekawa, gdzie ten komentarz trafil
Ja wczoraj przezywalam to samo z fotosikiem, wieszal sie niemilosiernie
EDIT: jednak trafił tam gdzie trzeba
skaskaNH pisze:Femka, dziekujemy![]()
To przytulanie jest rzeczywiscie slodkie, szkoda tylko, ze bywa stanem przejsciowym
skaskaNH pisze:Zosiu, dziekujemychociaz fotki nie sa rewelacyjne, ja tylko tak amatorsko pstrykam i jestem tego swiadoma
P.s. Ja trolluje wątki??![]()
![]()
Femka, napisz, ze nie![]()
Femka pisze:skaskaNH pisze:Zosiu, dziekujemychociaz fotki nie sa rewelacyjne, ja tylko tak amatorsko pstrykam i jestem tego swiadoma
![]()
trollujesz Zołzo![]()
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Zosiu, dziekujemychociaz fotki nie sa rewelacyjne, ja tylko tak amatorsko pstrykam i jestem tego swiadoma
![]()
trollujesz Zołzo![]()
Nawet nie liczyłam na to, że co innego napiszesz![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 47 gości