POTRZEBUJĘ TYMCZASY-PROŚBA O ZAMKNIECIE WATKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 16, 2007 23:03

morisowa pisze:Wczoraj rano dzwoni jakaś kobieta, że ma mój telefon od Ewy (prowadzi schronisko pod Warszawą), ze mi przywiezie dwa kociaki a Ewa w sobotę je sobie odbierze. Że dzika kotka się okociła u niej na podwórku i je porzuciła, a ona wyjeżdza, kociaki zamarzną i takie tam bajki.
No to podałam adres... i dostałam dwa cudeńka, ewidentnie domowe, czyściutkie, zdrowe, bez jednej pchełki czy świerzba w uszach. Miziaste mruczki. Z dzikiej kotki, tjaaa :roll:
Obrazek Obrazek

Takie one dzikie, jak i Fantazjowe :roll:

Słodkie :D

Asia_i_PSoty

Od: Czw maja 26, 2005 9:07

Post » Pt lis 16, 2007 23:09

eurydyka pisze:morisowa, megi777 to moja dobra znajoma, ma beagla:) i zna koty, prosze ja odpytac standardowo ale troszke po znajomosci:), ona zajmuje sie dogoterapia dla dzieci

heh, dzięki za miłe słowa :)

btw, korci mnie, żeby kociakowi też poklikać :twisted: wiem, że się da, a że zaczęłam staż instruktorski... :twisted: co prawda w psim szkoleniu, ale cześć rzeczy może da się przenieść... :)

tak na prawdę "kota na poważnie" to będę (jeśli będę) mieć dopiero teraz. Bo do tej pory to były sobie koty, ot po prostu w domu, takie do miziania i przytulania...

czekam na rozmowę z moim TZ, on jest generalnie za, musimy jeszcze tylko dobrze przemyśleć, czy na pewno damy radę podjąć się wychowania kolejnego domowego szkodnika ;) a marzy mi sie taki właśnie kompan dla beagla...

jak już gdzieś pisałam- na pytania chętnie odpowiem :D

megi777

Od: Pt lis 16, 2007 18:23

Post » Pt lis 16, 2007 23:11

ajmk pisze:Proszę mi napisać czy jopop lubi słodycze??

Ja lubię :twisted:
I mieszkam niedaleko jopop :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lis 16, 2007 23:31

hehe:)

uprasza się wszystkie osoby wybierające sie jutro do mnie o sprawdzenie czy akurat jestem w domu!

i o NIENACHODZENIE mnie w godzinach 9.30-13.00, wówczas planuję niekociego gościa:) a raczej gościówę:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lis 17, 2007 9:38

megi777 pisze:btw, korci mnie, żeby kociakowi też poklikać :twisted: wiem, że się da, a że zaczęłam staż instruktorski... :twisted: co prawda w psim szkoleniu, ale cześć rzeczy może da się przenieść... :)

Da się :-)
Choć klikanie kota to zupełnie co innego niż klikanie psa.
Ja się może zabiorę za klikanie mojej tymczasowej Fantazji :-)

Czy Ty jesteś od goldenki Megi?

Asia_i_PSoty

Post » Sob lis 17, 2007 10:40

Asia, Ty to niedługo nawet swego Mysza zaczniesz klikać :twisted:

jeśli ktoś ma ochotę popatrzeć na dziewczyny z Brzeskiej:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost. ... stcount=69
http://www.dogomania.pl/forum/showpost. ... stcount=71

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Sob lis 17, 2007 16:37

morisowa pisze:Asia, Ty to niedługo nawet swego Mysza zaczniesz klikać :twisted:

jeśli ktoś ma ochotę popatrzeć na dziewczyny z Brzeskiej:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost. ... stcount=69
http://www.dogomania.pl/forum/showpost. ... stcount=71

Basia od Alty namawiała mnie na klikanie Mysza. O klikaniu swoich myszek też myślała. W roli smakołyków miało być tarte jabłko podawane wykałaczką :)
Mysza nie, ale prosiaka klikać bym mogła.

Kocice są przepiękne. Zdjęcia nie oddają urody Angeliki :1luvu:
Toszce się aż tak nie przyglądałam na żywo (bo była na dole i gorzej było ja widać ;))
Czarnuszki Legionowskie też przepiękne :1luvu:

Asia_i_PSoty

Post » Sob lis 17, 2007 23:17

z nowości:

2 kociaki u pani ze stalowej (asia i psoty - miałaś stamtą poprzednią kotk) - trzeba je wyciagnąc...

dorosły podobno bury wyrzucony kot pod samochodem na podwalu - imnimum to go zlapac i odwiezc do konstancina :roll:

a ja mam pomysl na kombinacje iscie alpejska, ze stratą głównie dla mnie... zaczynam pisac pw w tej sprawie, strzezcie sie! :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Sob lis 17, 2007 23:45

jakis chetny do dzialan np. we wtorek w ciagu dnia? (tzn. 12-18 max)

plan bylby taki:

a) założenie: mam w domu lub moj kierowca w aucie JAKIEŚ transportery (na razie nie mam ani jednego, część jest w lecznicy, część na Bródnie, część się rozeszła...)
b) grafik:
Po klatki do mnie (Bielany)
Na Podwale ew. zlapac to coś
Na św. Wincentego złapać kociaki i oby matkę
Na Stalową po kociaki
Na 11 listopada (pojawil sie nowy kot w piwnicy chloraków!!!)
Na Ursynów - odwieźć wszystko i pobrać 3 kotki do wypuszczenia
Na Bródno - wypuścić kotki i odebrać transportery nasze
Na Bielany - odwieźć mnie :wink:

czyli jak widać atrakcyjnie wielce :wink:
Obrazek

jopop

Post » Nie lis 18, 2007 12:54

hopla!
Obrazek

jopop

Post » Nie lis 18, 2007 14:01

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2634443#2634443 - to wątek malutkich kociąt z Nieporęckiej, podbijajcie:)
Obrazek

jopop

Post » Nie lis 18, 2007 19:07

Podrzucę, ja oczywiście będę w tych godzinach w pracy :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lis 18, 2007 19:49

jopop, złapałam Baletnicę z Anielewicza 8)
kocica jest w lecznicy, zostawiłam tam swój transporter. (więc możesz go sobie wziąć ;) )
(tylko jeszcze w czymś trzeba ją wypuścić za tydzień... i jednego kocurka na podleczenie być może zabrać :roll: )
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lis 18, 2007 19:56

jopop pisze:z nowości:

2 kociaki u pani ze stalowej (asia i psoty - miałaś stamtą poprzednią kotk) - trzeba je wyciagnąc...

dorosły podobno bury wyrzucony kot pod samochodem na podwalu - imnimum to go zlapac i odwiezc do konstancina :roll:

a ja mam pomysl na kombinacje iscie alpejska, ze stratą głównie dla mnie... zaczynam pisac pw w tej sprawie, strzezcie sie! :twisted:

Strzeżcie się???? :twisted: :twisted: :twisted: Ja się kurdelebele strzegę i nawet się boję koło komputera przechodzić bo jakaś siła tajemna jęczy włącz,zajrzyj co tam słychać ,no włącz może jesteś potrzebna....
I co? I nico! całe banie sie i strzeżenie na nic!!!! :twisted:

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Nie lis 18, 2007 20:20

Aśka, życie mnie wciągnęło w swoje odmęty i ma wymagania... :evil: Ale sumienie mnie żre, że nie mam kiedy nawet wyczytać, czy nie mogłabym być pomocna w jakikolwiek sposób...
Od wtorkowego do piątkowego świtu jestem znowu służbowo wyjazdowa, ale jakbyś chciała mnie wykorzystywać w następną niedzielę, to mogę publicznie się zobowiązać na poddanie temuż wykorzystywaniu od sobotniego wieczora aż do niedzielnego wieczora w dowolnych celach. 8) :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]