varia pisze:Moje malutkie Kiwulątko.![]()
Sama widzisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
varia pisze:Moje malutkie Kiwulątko.![]()
gattara pisze:Szeeeść Mosiu![]()
Jakbym pses nasępne kilka dni strasnie sepleniła to się nie dziwcie. Dostałam właśnie od Azika buziaka z rozbiegu... to znaczy Azik się rozbiegł a ja dostałam
... ło matko moje zębyyy
gattara pisze:Skąd wiesz? To maksyma życiowa Tygiego...? buahahahaha
gattara pisze:Szeeeść Mosiu![]()
Jakbym pses nasępne kilka dni strasnie sepleniła to się nie dziwcie. Dostałam właśnie od Azika buziaka z rozbiegu... to znaczy Azik się rozbiegł a ja dostałam
... ło matko moje zębyyy
Dagmara pisze:gattara pisze:Skąd wiesz? To maksyma życiowa Tygiego...? buahahahaha
Tygiego nie![]()
Moje![]()
Jak sie Tygiego nie bije, to mu watroba gnije
moś pisze:Brawo Azik, dobry rozpęd![]()
gattarko tulkam, potrzebny dentysta![]()
gattara pisze:Dagmara pisze:gattara pisze:Skąd wiesz? To maksyma życiowa Tygiego...? buahahahaha
Tygiego nie![]()
Moje![]()
Jak sie Tygiego nie bije, to mu watroba gnije
Biedny.... Nie martw się Tygi, odbijemy Cię! Dagę się zagryzie
moś pisze:Brawo Azik, dobry rozpęd![]()
gattarko tulkam, potrzebny dentysta![]()
Azikowi nie, u mnie już nie ma do czego
![]()
Dagmara pisze:A odbijaj sobie. Tylko nastaw sie, ze Bekse w komplecie bierzesz, bo ona do niego przyklejona i ma chorobe sieroca jak go nie ma w domu
Aga86 pisze:Dagmara pisze:A odbijaj sobie. Tylko nastaw sie, ze Bekse w komplecie bierzesz, bo ona do niego przyklejona i ma chorobe sieroca jak go nie ma w domu
Beksie się odmieniło. Czy te koty muszą popadać w skrajności![]()
A Tygiego nie zamierzam odbijać![]()
Dagmara, jak tam schabik, dobry był?
Dagmara pisze:Aga86 pisze:Dagmara pisze:A odbijaj sobie. Tylko nastaw sie, ze Bekse w komplecie bierzesz, bo ona do niego przyklejona i ma chorobe sieroca jak go nie ma w domu
Beksie się odmieniło. Czy te koty muszą popadać w skrajności![]()
A Tygiego nie zamierzam odbijać![]()
Dagmara, jak tam schabik, dobry był?
Kotom odbija normalnie![]()
Ale co sie dziwic kotu, skoro ja zaczelam gotowac![]()
Schab byl pyszny, zrobilam sos jak radzilas, przetarlam sliwki, wyszedl gesty i slodki. Do tego czerwone wino i ryz z rodzynkami. Mniam, poszedl caluski i zyjemy. Teraz planuje kurczaka w migdalach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 17 gości