A Marcinek widzę,ze w bardzo dobrej formie

Moze on ogolnie jest zwolennikiem suchego

Ale musi sie cieszyc,ze w koncu moze brykac

Moderator: Estraven
tangerine1 pisze::lol:![]()
![]()
![]()
Snajper mam nadzieje, ze nie masz w domu kija baseballowego![]()
Marcinek musi wybrykac te ponad dwa tygodnie spędzone w malutkich klatkach.
Ależ to musi być dla niego szczęście.
Własny człowiek, łózko, zabawki i tyle przestrzeni do szalenstwa.
Snajper_Tango4 pisze:No przypuszczam, że chyba był karmiony resztkami bo:
- Porwał 2 makarony świderki z talerza z zupą grzybową i zjadł,
- Jak porcjowałem im do zamrożenia indyka mielonego to przeprowadzał atak za atakiem wskakując na mnie na szafkę aż finalnie ugryzł mnie w palec bo miałem z mięsa.
- Wylizywał talerz po zupie ziemniaczanej/barszcz biały (taki mój wynalazek)
- zlizał mi kożuszek z budyniu Dr. Oetkera
Ogólnie niezły hultaj z niego w przeciwieństwie do Saruni która domaga się miaukami, ale nie wskakuje na szafki czy stół.
Z takich rzeczy co jeszcze przyuważyłem to:
- Marcinek uwielbia spać pod kołdrą przytulony do właściciela, ale tylko przez jakieś 1-2h chyba że właściciel śpi nieruchomo.
- bardzo lubi siedzieć na kolanach jak ja siedzę przed komputerem, czasem włazi mi na laptopa żeby zwrócić na siebie uwagę, jak ogladam TV to też mi się kładzie na nogach.
- lubi się bawić z myszką na nitce przywiązaną do klamki i różnymi innymi małymi zabawkami
- nie wiem dlaczego boi się Saruni i jak ona go zaczepia żeby z nim się bawić to Marcinek przewraca się na plecy, kładzie uszy po sobie, poddaje się i warczy zamiast z nią dokazywać.
- prawie niczego się nie boi (patrz wyżej): gwałtownych ruchów, "pssiikk'ania", przeganiania gazetą - stoi wtedy i patrzy się na mnie z wyrazem pyszczka: "a czego Ty chcesz ode mnie debilu"
- jest bardzo zdrowy - pooglądałem go na wszystkie strony (oczy, uszy, pyszczek) wymacałem go (żadnych zgrubień, blizn itp.), kupki ma już normalne a w nich nie ma robali.
- Z wyglądu jest kotkiem whiskasowym (jedynie nie jest "srebrny") no i trzeba go troszkę utuczyć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 465 gości