i tak szybciutko

a co do propozycji zamykania kotów w piwnicy - nam panowie robiący kaloryfery powiedzieli, ze przeciez kot nei wypadnie przez okno jak jest otwarte

a co do perfekcyjności - nie lepiej być szczęśliwą panią domu??
;D
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Padłaby przed wejściem..
I dzięki za miłe słowa..![]()
![]()
Przynajmniej prawdziwe..
EDIT: Ale nie takie jak ja w końcu zostawały PPD..![]()
Ale gotować nie będę..
ariel pisze:aamms pisze:Padłaby przed wejściem..
I dzięki za miłe słowa..![]()
![]()
Przynajmniej prawdziwe..
EDIT: Ale nie takie jak ja w końcu zostawały PPD..![]()
Ale gotować nie będę..
Nie miałam nic złego na myśli. Dla mnie PPD to potwornie ograniczone horyzonty i swego rodzaju zboczenie
![]()
Ja tam PPD bym nie została![]()
Monostra pisze:Muszę koniecznie zobaczyć ten program "PPD" - już tytuł brzmi upiornie.
cortunia pisze:eh
i tak szybciutko![]()
cortunia pisze:a co do propozycji zamykania kotów w piwnicy - nam panowie robiący kaloryfery powiedzieli, ze przeciez kot nei wypadnie przez okno jak jest otwarte![]()
cortunia pisze:a co do perfekcyjności - nie lepiej być szczęśliwą panią domu??
;D
aamms pisze:Na moje prośby, żeby uważali na zgrzewarki, farbę, zaprawę i brudne narzędzia i nie zostawiali mi tego bez nadzoru jeden mało grzecznie powiedział, że nic by nie zrobili jakby mieli uważać na psy, koty i wiewiórki..![]()
Na co ja jeszcze mniej grzecznie odpowiedziałam, że ja ich do siebie nie zapraszałam i to oni się mają do mnie dostosować, a nie ja do nich..![]()
aamms pisze:
Mnie mówili dużo różnych rzeczy myśląc, że są szalenie dowcipni..![]()
Na moje prośby, żeby uważali na zgrzewarki, farbę, zaprawę i brudne narzędzia i nie zostawiali mi tego bez nadzoru jeden mało grzecznie powiedział, że nic by nie zrobili jakby mieli uważać na psy, koty i wiewiórki..![]()
Na co ja jeszcze mniej grzecznie odpowiedziałam, że ja ich do siebie nie zapraszałam i to oni się mają do mnie dostosować, a nie ja do nich..![]()
Chyba mnie na długo zapamiętają..![]()
![]()
aams pisze:Według gospodyni tego programu szczęśliwa pani domu to perfekcyjna pani domu i szczęście rodzinne jest możliwe tylko w perfekcyjnie posprzątanym domu..![]()
--------------
Poszli sobie, zostałam sama na pobojowisku..
Z kociastymi..
cortunia pisze:ale ale
czy PPD może mieć koty szwędające się wszędzie i zostawiające wszędzie kudełki?? :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości