Abraksas, nie udało się, umarł.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2007 12:14

Z opóźnieniem przeczytałam wieści, serce mi zamarło, jakiś płomyczek zgasł... jednak zapalił się na nowo wraz z czarnym maleństwem.
Kamciok ściskam Cię bardzo, to co napisałaś, że było warto - piękne, nie wiem co napisać, tak naprawdę, nie spodziewałam sie takich wieści
Czekam na wątek Kenaza z niecierpliwością, a cząsteczka Braksia już zawsze będzie w moim sercu

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie wrz 16, 2007 12:23

No właśnie Kenaz dorobil się swojego wątku, a teraz właśnie pije herbate jaśminową, mówie mu że koty piją wodę...ale co zrobisz panie nic nie zrobisz... Braksio podlizywał soczek od czasu do czasu ... no to właściwie nic mnie juz dziwić nie powinno;)

kamciok

Od: Pt sie 24, 2007 15:23

Post » Pon wrz 17, 2007 9:47

Że się sama zacytuję:
Georg-inia pisze::cry:
Abraksas ['] szkoda, że zawitałeś do nas na tak krótko... ale widocznie spełniłeś tu już swoją rolę. ...

miałam rację, jak widać... bardzo się cieszę, że "śmietnikowiec" trafił do takiego domu i lecę teraz do jego wątku...

Braks, pewnie patrzysz teraz na te "60 dkg" i z politowaniem ale i zadowoleniem się uśmiechasz, co?...?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 17, 2007 10:09

jakieś 11 razy mniej niż ważył Pan i Władca zanim nie zaczęła go zżerać choroba. heh. już sobie wyobrażam jego minę : "Dlaczego przyprowadziłaś to małe coś do mojego domu? I dlaczego to biega i śmierdzi ? "
Tak mniej więcej by to było... ale to Kocisko miało wielgachne serducho więc pewnie koniec końców zaopiekowałby się Pchłą.
Jeszcze nie mogę oglądać jego zdjęć spokojnie. Nie oglądać też nie mogę.
Zastanawiałam się jaki był Mały Braks. Czy też tak latał i ciągle się tulił i miał ludzi którzy nosili go w plecaku a dopiero potem zrobiło się źle, czy od początku mieszkał z debilami którzy na końcu go oddali...

kamciok

Post » Pon wrz 17, 2007 14:24

kamciok jestem teraz na wakacjach, daleko od domu i moich kociastych:( zaglądam na kochane forum,do ulubionego kociambra a tu takie smutne wieści :( siedzę w kawiarence internetowej,pełno luda ,a ja ryczę :placz: najpierw za Abraksiem,a teraz jeszcze ze wzruszenia :cry: :) kochana przytulam mocno po stracie Księcia :cry: Życzę Ci żeby ten maluch dostarczał samych radości -on Tobie ,a Ty jemu :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 17, 2007 14:45

Braks czuwa, czuwa i dlatego następnego dnia trafiła do mnie ze śmietnika malutka kopia Pana, skóra zdjęta...a dziś braciszek łaciaty.
Czyli są dwa. I roznoszą mi mieszkanie.
Pan pewnie uśmiecha się pod wąsem z pobłażliwością dla tej mojej kociej słabości.

kamciok

Post » Pon wrz 17, 2007 16:01

Pan pewnie chichocze pod nosem "że chciała Sługa kota, zabawy to niech ma - podwójnie" :)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon wrz 17, 2007 16:10

Pazur Braksowy tu działał :). A Kenaz nawet złości się jak On. Tak myślę że Abraksas musiał być właśnie taki "za młodu". Liczę tylko że tym razem to sobie trochę powychowuję egheym chociaż już marne na to widoki ;)
A zdjęcie Pana stoi w honorowej ramce na biurku.
Należy mu się ! :)

kamciok

Post » Pon wrz 17, 2007 16:22

no nie ,już masz dwa futerka :lol: ,a tylko godzinę mnie tu nie było :wink: Gratuluję dokocenia,teraz dwójce będzie raźniej :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 17, 2007 16:27

Bo my w Lublinie mamy dokocenie z dostawą do domu, reakcja natychmiastowa ;) Kasia D mi przywiozła brejdaka dla Młodego :)
A wątek Chłopaków puchnie i puchnie bo i Ciociniec dopisuje i rzecz jasna Panowie dostarczają materiałów do relacji ;)

Myślę że Abraksas puchnie z dumy patrząc na ten trójkąt :)

kamciok

Post » Pon wrz 17, 2007 18:38

Kamcioku super! :D Tak się cieszę. Mam nadzieję, że te dwa diabełki przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam i przytulam.

A tak coś przewidywałam niesmiało... I bardzo dobrze!
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Pon wrz 17, 2007 22:33

Kenaz uwodzicielsko podobny do Abraksasa. Charakterek też już ODPOWIEDNI objawia. Wojtuś bida maltretowana przez brata który nie może pojąć że on woli sobie pospać obok mnie zamiast śmigać po całym domu...
Urokliwe chłopaki. Leczą smutki. I nie mogę nie wierzyć że to nie kwestia przypadku.:)

kamciok

Post » Wto wrz 18, 2007 7:33

kamciok pisze:I nie mogę nie wierzyć że to nie kwestia przypadku.:)

no bo nie jest to przypadek. Taką wersję przyjęłam i będę się jej trzymać :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 19, 2007 12:43

Ciągle czytam te nasze pisaniny, pokazuję zdjęcia moim chłopakom.
Wszystkie czarne koty (i napotkane psy) wołam odruchowo Braks
:oops: 8O
Narobiło mi czarne sajgonu w łepetynie oj.
:kitty: :flowerkitty: :aniolek:

kamciok

Post » Śro wrz 19, 2007 12:51

Georg-inia pisze:
kamciok pisze:I nie mogę nie wierzyć że to nie kwestia przypadku.:)

no bo nie jest to przypadek. Taką wersję przyjęłam i będę się jej trzymać :)

Jaki tam przypadek :?: :wink: Braksio rządził tu, na dole to i z góry też "kieruje ruchem". Że też jakieś wątpliwości jeszcze macie co do tego :D Braksio wszystko dokładnie zaplanował a Kamciok ma wykonać bez szemrania:D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]