moś pisze:![]()
U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty
Ale to sie nie umywa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:![]()
U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty
Ale to sie nie umywa
cassidy pisze:FluszakPluszak pisze:cassidy pisze:O.. Fluszak...Z nowym podpisem
cassidy u Ciebie też byłam..ale znów tylko jako podglądaczka![]()
Po niedzieli zrobię gif (?) ze zdjęciami futerek,żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone![]()
Na razie to Kula absolutnie nie chce pozować, Bondek pozuje tylko w łazience(przekupiony cieknącą wodą z kranu), jedynie Aida pozuje , jak widać w podpisie
![]()
Niedługo stadko powiększy sie o 2 osobnikii znowu bedę musiała robić podpis od początku
Wow.. to ile tego już będziesz miała ? Rachubę straciłam
maggia pisze:cassidy pisze:FluszakPluszak pisze:cassidy pisze:O.. Fluszak...Z nowym podpisem
cassidy u Ciebie też byłam..ale znów tylko jako podglądaczka![]()
Po niedzieli zrobię gif (?) ze zdjęciami futerek,żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone![]()
Na razie to Kula absolutnie nie chce pozować, Bondek pozuje tylko w łazience(przekupiony cieknącą wodą z kranu), jedynie Aida pozuje , jak widać w podpisie
![]()
Niedługo stadko powiększy sie o 2 osobnikii znowu bedę musiała robić podpis od początku
Wow.. to ile tego już będziesz miała ? Rachubę straciłam
Ja też.![]()
3 koty masz plus psa. To jeśli się nie mylę będzie 5 kotów???![]()
cortunia pisze:jak można mieć dzieci i nie chciec zwierzaka?
jakiegokolwiek??
szok.
dla mnie przynajmniej
dzieci chowane bez zwierząt coś traca.. dużo bardzo....
jak duecik się miewa?
Adrianapl pisze:ale ladna Pusia... i tez czarno-biala
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 23 gości