kamciok pisze: bo ukochany mój dopełnia całe mieszkanie i robi dom
Na forum bez Pana i władcy też ani rusz .
Co nowego?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamciok pisze: bo ukochany mój dopełnia całe mieszkanie i robi dom
kamciok pisze:I mam nadzieję że już narozrabia w końcu!!!
kamciok pisze:Zajął mi poduszkę i podczas podawania jego nowego jedzonka opluł mnie od góry do dołu. Najmocniej oberwałam w prawe okoPotem fuknął i zaparkował tyłem do mnie.
kamciok pisze:U Miłej Mądrej Pani Doktor dobre wieści. LEPIEJ JEST.
Brudne uszyska ma, ale już nie żółte ( i takie brudne całuje, dobrze że mieszkam sama bo by mnie rodzina (lekarze) wyklęli i ekskomunikowali )
kamciok pisze:Pluje skubany. No pluje co i raz. A ja wycieram oko i wlewam wlewam wlewam tą odżywkę. No i wlewam. A on ... Pluje...
(W Grzeczne kocię się nie zamieni !! Oj nie daj Boże. Ja uwielbiam mojego Piekielnego Księciunia)
pixie65 pisze:kamciok pisze:U Miłej Mądrej Pani Doktor dobre wieści. LEPIEJ JEST.
Brudne uszyska ma, ale już nie żółte ( i takie brudne całuje, dobrze że mieszkam sama bo by mnie rodzina (lekarze) wyklęli i ekskomunikowali )
Żółtaczka cofnęła się po dwóch kroplówkach![]()
A co On dostajeBo to wygląda na cud.
Wiosną straciłam kota z żółtaczką, leczenie było bardzo długie i teraz sama nie wiem...
![]()
![]()
![]()
![]()
Anda pisze:Wydaje mi sie, że w tym przypadku u Abraksa chodizi o taką uszkodzeniową żółtaczkę. Po oczyszczeniu z toksyn i czegos tam, wątroba normalnie będzie pracować.
OBY!
Ja od 7 lat wierzę w cuda. Widziałam taki cud na własne oczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 99 gości