Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga_ pisze:Wolałabym, żeby sie nie prały te moje kocięta. Filipek ma mniejsze szanse, nie tylko przez swoje gabarayty ale dodatkowo przez niedomagania łapki. Zadziorny jest a potem kwiczy a ja cała w nerwach czy mu nic nie jestTo dopiero tydzień, mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej.
marcjannakape pisze:Pan KOT jest bez całej tylnej łapy, ma ok. 1,5 roku i mieszka ze mna na stałe. Niuniek z kolei jest na DT, pełnojajeczny, ok. 3letni i od-głodzony. Na początku sie ignoroawli, potem Pan KOT zaczeiał Niuńka, a Niuniek go olewał, potem sie tłukli, a dzis w nocy Niuniek próbował uprawiać seks z Panem KOTem. Pan KOT niby kwiczał, ale jakby mu sie podobało...
Aga_ pisze:marcjannakape pisze:Pan KOT jest bez całej tylnej łapy, ma ok. 1,5 roku i mieszka ze mna na stałe. Niuniek z kolei jest na DT, pełnojajeczny, ok. 3letni i od-głodzony. Na początku sie ignoroawli, potem Pan KOT zaczeiał Niuńka, a Niuniek go olewał, potem sie tłukli, a dzis w nocy Niuniek próbował uprawiać seks z Panem KOTem. Pan KOT niby kwiczał, ale jakby mu sie podobało...
posikałam się![]()
To pewnie dlatego Miniucha ma skłonnosci zołzowate. Bo co jej z pelnojajecznego ( na razie) młodzieńca , skoro została pozbawiona swojej kobiecości
sweet-a pisze:marcjannakape pisze:i tak dla podsumowania:
Liliana jest hetero
Niuniek homo
Pan KOT bi
![]()
![]()
![]()
to dość ciekawe koty...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot] i 608 gości